Privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS GITTE M

Cookies
Hjemmesiden indeholder ingen cookies fra tredjeparter. Der anvendes kun teknisk cookies, som er nødvendig for hjemmesidens funktioner. 

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

PRIVATLIVSPOLITIK

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du retter henvendelser til Gitte M indsamles og behandles typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, navn, evt. telefonnummer og e-mail. Det sker typisk i forbindelse med, at du benytter kontaktformularen.

Sikkerhed
Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges i forbindelse med din henvendelse og for at jeg kan kontakte dig. 

Periode for opbevaring
Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dataansvarlig
Gitte M. Jensen

Tlf.: +45 51 91 54 03
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361
4230 Skælskør

Tlf.: +45 51 91 54 03
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cvr.: 36136928

 

Arrangementer

Kurser og foredrag

Jeg kommer i hele Danmark, både hos private og erhverv.

Få ny inspiration, en ærlig tøj- og stilsnak eller et powerfuldt foredrag: Fordi tøj handler om meget mere, end om hvad du har på.

Tøj handler om følelser.

Tøj handler om, hvem du er, og hvad du ønsker dig.

Tøj er et intuitivt sprog, som alle forstår, og som du kan bruge helt bevidst.

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

facebook ikoninstagram ikonyoutube ikonlinkedin ikon