Skip to main content

Book her - Inspirerende garderobe- og tøjstiltjek

Garderobetjek, personlig shopper, stilguide, venindeaftener.

Modeshows, foredrag, kursusforløb.

Gavekort, e-bog og nyhedsbrev.

Book hjælp til din tøjstil her

Det kan du få

Venindeaften / Workshop

Venindeaften er for jer, der gerne vil have tips og tricks til jeres tøj og stil. I samler selv veninderne og finder lokalet.
Workshop er for jer, der vil have konkrete værktøjer til jeres stil, og som vil afprøve dem med det samme. Jeg tilbyder flere forskellige workshops, men fælles for dem er, at I får lov til at selv at prøve tingene af på hinanden.
Max. antal deltagere: 12.

Varighed: 3 timer. Pris: kr. 3.495,-

Læs mere hér: Venindeaften / workshop.

Shoppingtur

Shoppingturen er for dig, der ønsker fornyelse af din garderobe, eller bare konkret har brug for at vide, hvad du skal købe. Vi mødes i den butik, vi har aftalt. Jeg har på forhånd fundet nogle sæt tøj frem, som du prøver.

Undervejs får du forklaret, hvorfor jeg har valgt netop dét tøj, og hvordan det kan kombineres på kryds og tværs, også med det tøj, du allerede har hjemme i garderoben. Til sidst tager du stilling til, hvilket tøj du ønsker at købe. Der bliver taget fotos af de outfits, jeg laver. Senest 7 dage efter shoppingturen modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 2 timer. Pris kr. 2.495,-

Læs mere hér: Shoppingtur.

Stilguide

Stilguide er for dig, der har brug for gode råd til, hvordan du styler dit tøj og stil. Du har det tøj med, du ønsker rådgivning til - typisk 8-10 sæt tøj og noget af dit tilbehør og sko. Ud fra det giver jeg dig konkrete forslag til, hvordan du kan sammensætte tøjet på nye, spændende måder. Der bliver taget fotos af de outfits, jeg finder. Senest 7 dage efter stilguiden modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 1,5 time. Pris kr. 1.795,-

Læs mere hér: Stilguide.

Garderobetjek

Garderobetjek er for dig, der har brug for at få overblik over din garderobe. Jeg kommer hjem til dig, og sammen gennemgår vi din garderobe. Jeg giver dig tips og tricks til, hvordan du får udnyttet din garderobe bedre, hvad der klæder lige netop dig bedst, og vi går i dybden med din personlige stil.

Der bliver taget fotos af de outfits, jeg finder. Senest 7 dage efter garderobetjekket modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 2,5 timer. Pris: kr. 2.795,-

Læs mere hér: Garderobetjek.

Makeover

Makeover er for dig, der virkelig ønsker en forandring her og nu. Makeover består af enten et garderobetjek, en stilguide eller en shoppingtur, og derudover får du sat hår og lagt makeup. Makeover kan evt. deles over 2 gange, dvs. hår/makeup 1 dag, shopping/garderobetjek/stilguide en anden dag.

Tid: ca. 6 timer/1 dag. Pris fra kr. 6.995,- afhængig af dine valg.

Ring på tlf. 51915403 og hør nærmere.

Gavekort

Du kan få lavet dit helt eget, personlige gavekort med frit valg i beløb, og du kan selv bestemme indholdet af den session, du ønsker at give.
Gavekortet sendes som pdf eller som brev (der tillægges kr. 100,- i administration).

Læs mere hér: Gavekort.

E-bog

Jeg har skrevet en e-bog til dig, der har lyst til at gå i gang med at få en mere lækker tøjstil.
Fordi jeg så gerne vil have, at du også mærker, hvor mange andre dejlige ting, det fører med sig.

Bogen indeholder dels en grundig indføring i stilkerner og kropsformer, masser af praktiske øvelser lige til at gå i gang med, og dels nogle coachende afsnit, hvor jeg viser dig, hvor meget du egentlig kan få ud af at arbejde med din stil.

Læs mere hér.

Du får tilsendt e-bogen, når du tilmelder dig mit Nyhedsbrev.

Kursusforløb

Kursusforløb kører typisk over 1-2 uger, hvor deltagerne bliver klogere på, hvorfor de vælger det tøj, de gør. Hvad der passer til deres kropsform. Hvordan de styler sig selv mere smart, interessant og personligt. Kursusforløbet kan tilpasses lige præcis dine ønsker. 

Indhold, tid og pris: Ring på tlf. 51915403.

Modeshows

De modeshows, jeg laver, er anderledes! Her er fokus på selve stylingen af tøjet, frem for at "bare" vise tøjet på modellerne. Typisk viser jeg 5 modeller, som er stylet efter deres kropsform og deres personlige stil, tilsat kant. Undervejs i modeshowet forklarer jeg, hvorfor tøjet er sat sammen som det, hvad det betyder for udtrykket og hvordan kunderne selv kan bruge styling metoderne til at shoppe efter.

Tid og pris: Ring på tlf 51915403.

Foredrag

"Udstråling, selvtillid og power" giver dig svaret på:

  • hvad der skal være i netop din garderobe - og hvorfor!
  • hvordan du undgår tøjkriser og fejlkøb
  • hvordan du klæder dig til udstråling, selvtillid og power - uden at miste dig selv.

Foredraget målrettes din specielle målgruppe, det kan fx. være jobsøgere, sælgere, rådgivere, undervisere eller foredragsholdere. I får et relevant oplæg med praktiske anvisninger, som hjælper din målgruppe til at forstå og bevidst bruge deres personlige stil til at forbedre deres præsentationer.

Varighed: 2 timer. Pris kr. 7.995,-

Læs mere hér: Foredrag.

 

Alle priser er inkl. moms og kørsel indtil 50 km. / 45 min. fra Skælskør.

5 trin til en mere lækker tøjstil til alle. Tryk her