Skip to main content

Blog - Inspiration til din tøjstil , guides, trends og meget mere

Min blog er stedet, hvor du får mine tanker, tips og gode råd til interessant og personlig stil med kant.

Her skriver jeg om tøjsammensætning, organisering og oprydning i garderoben, farver, mønstre, stilkerner, nemme tricks til styling af dit tøj, guides til pasformer og meget mere.

Min blog

Sådan får du kant - med materialer

Gitte M kant med materialer

Få kant!

Synes du, at du ser éns ud hver dag, selvom du skifter tøj? Synes du, at din personlighed ikke kan ses i dit tøjvalg? Savner du den dér følelse af at se spændende ud og være lækker?

Så savner du kant!

Kant er det, der får dit udtryk til at skille sig ud. Kant er det, der hjælper dig til at skifte udtryk, men ikke skifte stil.

Og det kan læres.

Det er let!

Superlet!

For der er nemlig metoder, du bare kan følge for at få kant.

Få kant med materialer.

Jeg havde en kunde, som var meget farverigt og interessant klædt. Hun var rigtig god til at sætte farver og mønstre sammen, men når hun kiggede ind i sit klædeskab, syntes hun alligevel at det hele så lidt éns ud.

For at få kant bad jeg hende lægge alt hendes tøj i bunker efter hvilket materiale, de var lavet af. Det blev ikke til ret mange bunker. Der var strik og bomuld - og ikke ret meget andet.

Bagefter viste jeg hende, hvordan hun kunne få kant til sit tøj ved at vælge tøj lavet af f.eks. viskose, læder, pailletter/metal, uld osv. Så behøvede hun ikke engang at sætte en masse farver sammen hver gang for at få et interessant udtryk.

Giv kant til din stil - gør det selv

Dét kan du også bruge. Det kan jo være, du ikke er så vild med at bruge en masse farver, men du kan SAGTENS gøre dit udtryk interessant, hvis du lige tænker lidt over, hvilke materialer du sætter sammen. Det giver en rigtig fin virkning at sætte skinnende materialer sammen med matte materialer eller naturmaterialer.

Start med at lægge dit tøj ud i bunker efter hvilket materiale, de er lavet af.
Prøv så bevidst at lave et sæt, hvor du sætter 2 eller flere forskellige materialer sammen.

Mit forslag

På billedet kan du se, hvordan jeg har sat et sæt sammen, hvor jeg bevidst har valgt forskellige materialer:

  • Skjorte af bomuld
  • Nederdel af silke
  • Jakke af mat læder
  • Bælte af skinnende læder med similisten

God fornøjelse!

P.S.: Tilmeld dig mit nyhedsbrev - ved tilmeldingen får du en GRATIS guide om kropsformer og tøjsnit der slanker. Brug tilmeldingsvinduet herunder!

 

 

 

5 trin til en mere lækker tøjstil til alle. Tryk her