• Få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Få en garderobe, der matcher din personlighed!

Det kan du få

Venindeaften / Workshop

Venindeaften er for jer, der gerne vil have tips og tricks til jeres tøj og stil. I samler selv veninderne og finder lokalet.
Workshop er for jer, der vil have konkrete værktøjer til jeres stil, og som vil afprøve dem med det samme. Jeg tilbyder flere forskellige workshops, men fælles for dem er, at I får lov til at selv at prøve tingene af på hinanden.
Max. antal deltagere: 12.

Varighed: 3 timer. Pris: kr. 3.495,-

Shoppingtur

Shoppingturen er for dig, der ønsker fornyelse af din garderobe, eller bare konkret har brug for at vide, hvad du skal købe. Vi mødes i den butik, vi har aftalt. Jeg har på forhånd fundet nogle sæt tøj frem, som du prøver.

Undervejs får du forklaret, hvorfor jeg har valgt netop dét tøj, og hvordan det kan kombineres på kryds og tværs, også med det tøj, du allerede har hjemme i garderoben. Til sidst tager du stilling til, hvilket tøj du ønsker at købe. Der bliver taget fotos af de outfits, jeg laver. Senest 7 dage efter shoppingturen modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 2 timer. Pris kr. 2.495,-

Stilguide

Stilguide er for dig, der har brug for gode råd til, hvordan du styler dit tøj og stil. Du har det tøj med, du ønsker rådgivning til - typisk 8-10 sæt tøj og noget af dit tilbehør og sko. Ud fra det giver jeg dig konkrete forslag til, hvordan du kan sammensætte tøjet på nye, spændende måder. Der bliver taget fotos af de outfits, jeg finder. Senest 7 dage efter stilguiden modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 1,5 time. Pris kr. 1.795,-

Garderobetjek

Garderobetjek er for dig, der har brug for at få overblik over din garderobe. Jeg kommer hjem til dig, og sammen gennemgår vi din garderobe. Jeg giver dig tips og tricks til, hvordan du får udnyttet din garderobe bedre, hvad der klæder lige netop dig bedst, og vi går i dybden med din personlige stil.

Der bliver taget fotos af de outfits, jeg finder. Senest 7 dage efter garderobetjekket modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 2,5 timer. Pris: kr. 2.795,-

Makeover

Makeover er for dig, der virkelig ønsker en forandring her og nu. Makeover består af enten et garderobetjek, en stilguide eller en shoppingtur, og derudover får du sat hår og lagt makeup. Makeover kan evt. deles over 2 gange, dvs. hår/makeup 1 dag, shopping/garderobetjek/stilguide en anden dag.

Tid: ca. 6 timer/1 dag. Pris fra kr. 6.995,- afhængig af dine valg.

Gavekort

Du kan få lavet dit helt eget, personlige gavekort med frit valg i beløb, og du kan selv bestemme indholdet af den session, du ønsker at give.
Gavekortet sendes som pdf eller som brev (der tillægges kr. 100,- i administration).

E-bog

Jeg har skrevet en e-bog til dig, der har lyst til at gå i gang med at få en mere lækker tøjstil.
Fordi jeg så gerne vil have, at du også mærker, hvor mange andre dejlige ting, det fører med sig.

Bogen indeholder dels en grundig indføring i stilkerner og kropsformer, masser af praktiske øvelser lige til at gå i gang med, og dels nogle coachende afsnit, hvor jeg viser dig, hvor meget du egentlig kan få ud af at arbejde med din stil.

Læs mere hér.

E-bogen er gratis og fås ved at kontakte mig på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle priser er inkl. moms og kørsel indtil 50 km. / 45 min. fra Skælskør.

Arrangementer

Kurser og foredrag

14.-19. september 2020: "Senior med stil" ugekursus på Højskolen Marielyst.

FOF kurser efterår 2020:

KoldingVejen, Esbjerg.

 

 

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

facebook ikoninstagram ikonyoutube ikonlinkedin ikon