Blog - Inspiration til din tøjstil , guides, trends og meget mere

Min blog er stedet, hvor du får mine tanker, tips og gode råd til interessant og personlig stil med kant.

Her skriver jeg om tøjsammensætning, organisering og oprydning i garderoben, farver, mønstre, stilkerner, nemme tricks til styling af dit tøj, guides til pasformer og meget mere.

Min blog

7 tegn på at du har valgt det helt rigtige outfit

7 tegn på at du har valgt det helt rigtige outfitNår modet svigter, selvtilliden daler og tøjkrisen truer...

Du har sikkert prøvet at have "ramt rigtigt": Dér, hvor du har fundet det helt rigtige sæt tøj, som får dig til at føle dig smart og ligne en million.

Det svære er, når du skal gøre det 2. gang (uden at tage det nøjagtigt samme sæt på igen) - for hvad er det lige, der gør, at et sæt føles helt rigtigt for dig?

Det kan være en del sværere at finde ud af, end du tror.

Derfor får du denne guide, som kan hjælpe dig, når du står foran spejlet og ikke lige kan finde ud af, hvad det er, der får tøjet til at føles "rigtigt".

7 ting, der hjælper dig med at finde det helt rigtige outfit

  1. Du skal have mindst 1 element på fra din stilkerne. Det nytter ikke noget, at du klæder dig 100% som Sanne Salomonsen, hvis du inderst inde er en kronprinsesse Mary.

  2. Du skal have tøj på, som passer til din kropsform. Anerkend din krop, sådan som den ser ud nu, og fremhæv alle de gode sider.

  3. Vælg mindst 1 stykke tøj, som du elsker. Så er det meget nemmere at føle dig smart. Det gør bestemt ikke noget, hvis det tilhører kategorien ”festtøj”.

  4. Lad tøjet passe til dit humør og hvordan du selv har i det i dag.

  5. Tilpas dit tøj til anledningen ud fra, hvad der giver dig den rigtige følelse: Skal du til jobsamtale, så tag fx tøj på, som du føler dig smart, klog og seriøs i.

  6. Ignorér hvad du tror, andre måtte tænke om dit tøj. Så længe du har gjort dig umage og selv er tilfreds, er andres mening ligegyldig.

  7. Ret dig op, skyd brystet frem, sæt en hånd i siden, smil og sig til dig selv: ”Jeg ser s´gu ok godt ud!" Nyd følelsen i 15 sek., før du går ud af døren.

 

Har du brug for hjælp til at finde DIT perfekte outfit og opdage, at du egentlig ikke behøver at købe noget, fordi du sagtens kan finde masser af lækre sæt med det tøj du allerede har?

Så bestil et Garderobetjek og få et objektivt, overraskende og inspirerende blik på netop din garderobe.

 

Arrangementer

Kurser og foredrag

Jeg kommer i hele Danmark, både hos private og erhverv.

Få ny inspiration, en ærlig tøj- og stilsnak eller et powerfuldt foredrag: Fordi tøj handler om meget mere, end om hvad du har på.

Tøj handler om følelser.

Tøj handler om, hvem du er, og hvad du ønsker dig.

Tøj er et intuitivt sprog, som alle forstår, og som du kan bruge helt bevidst.

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

facebook ikoninstagram ikonyoutube ikonlinkedin ikon