Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

Kropsformer - mand

Du har sikkert prøvet det: Du har set en jakke, et par bukser eller en skjorte, som er lige dig!

Du kommer ind i butikken, prøver tøjet - men ak! Du kan godt se, at det slet ikke klæder dig (uanset hvad ekspedienten siger).

For at give dig nogle tips til, hvordan du finder ud af, hvilke tøjsnit der klæder netop dig, giver jeg dig lige en kort oversigt over de 4 kropstyper. 

Men husk: Vi er alle sammen forskellige, og du passer sikkert ikke 100% ind i de hér skabeloner.

Brug dem som en rettesnor, og vær ikke bange for at prøve nye ting af.

Hvis du gerne vil have individuel rådgivning til, hvordan du styler din kropstype bedst muligt, så kontakt mig gerne.

Kontakt Gitte M 

Så finder vi sammen ud af, hvilken vejledning, der passer dig bedst.

Trekantet kropsform

Stylecoach Gitte M mand trekant

Hvis du har trekantet kropsform, så er dine skuldre lidt bredere end dine hofter og du er af almindelig bygning.

Denne kropsform er typisk dén, det meste tøj er syet efter. Så du er heldig: Du vil kunne passe det meste stangtøj.

Gode snit til trekantet kropsform:

- figursyet / slim fit fremhæver din maskuline kropsform

Undgå:

- for stort tøj uden form

 

Firkantet kropsform

Stylecoach Gitte M mand firkant

Har du firkantet kropsform, er du karakteriseret ved at dine skuldre og hofter er ca. lige brede. Måske er du også relativt høj og slank.

Gode snit til firkantet kropsform:

- v-udskæringer, skulderpuder og skjorter gør dine skuldre visuelt bredere

Undgå:

- for stort og firkantet tøj uden form

 

Omvendt trekant

Stylecoach Gitte M mand omvendt trekant

Er du bredest over hofterne og har forholdsvis smalle skuldre, er du omvendt trekant. For at udligne forskellen mellem hofter og skuldre kan du med fordel vælge overdele, der trækker blikket op. 

Gode snit til omvendt trekant:

- skulderpuder og dybe v-udskæringer

- bukser i lige snit

- overdel og underdel i samme farveholdning

- overdele i let/løs pasform

Undgå:

- bælter

- tætsiddende bukser

 

Buttet kropsform

Stylecoach Gitte M mand buttet

Har du buttet kropsform, gælder det om at give visuelt indtryk af en harmonisk kropsform.

Gode snit til buttet kropsform:

- løsere bukser i lige snit

- skulderpuder og v-udskæringer

Undgå:

- tætsiddende bukser

- bælter

 

Er du meget høj?

Som høj mand kan du få brug for at få skræddersyet dit tøj - eller i hvert fald syet det til, så det passer. Ofte er det nemlig sådan, at tøjet bliver større, hvis du ønsker mere længde.

Vandrette linjer som f.eks. bælter i en markant anden farve eller stribede overdele gør dig visuelt kortere.

Opsmøg på bukserne eller stumpebukser får dine ben til at virke kortere (undgå dog dette, hvis du bærer jakkesæt).

Undgå alt for løst tøj, som vil få dig til at se mere spinkel ud.

 

Er du ikke så høj?

Ønsker du at give indtryk af at være højere, end du er, så er det en god idé at holde overdel og underdel i samme farvenuance. Du kan evt. vælge at trække blikket op mod dit ansigt med en flot frisure, halssmykke, butterfly/tørklæde eller tynde slips.

Undgå vandrette linjer som iøjenfaldende bælter eller stribede overdele, med mindre du udligner det ved at vælge en jakke eller vest, som du ikke lukker.

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

14.-19. september 2020: "Senior med stil" ugekursus på Højskolen Marielyst.

FOF kurser efterår 2020:

KoldingVejen, Esbjerg.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1

Popup nyhedsbrev