Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

Kropsformer

Vi er alle forskellige og har forskellige kropsformer.

Men der er visse karakteristika, der går igen på mange af os.

Jeg vil nu gennemgå de mest almindelige kropsformer, hvad der klæder dem bedst og hvad er skal til for at skabe flotte proportioner i figuren.

Undervejs kan du tænke over, om der er nogle karakteristika, der passer på lige netop dig – og så kan du jo bruge de tips, der passer. 

De rigtige proportioner 

Det, jeg altid stræber efter når jeg klæder kvinder på, er at give illusionen af at kommer en balancen mellem overkrop og underkrop. 

Jeg prøver at give kroppen de rigtige proportioner, så overkrop og underkrop ser lige store ud, og så det ser ud som om du har en fin talje. 

Hvis du er meget slank, kan du lege med proportionerne 

Hvis du er meget slank og ikke har mange former, synes jeg at du skal lege med proportionerne.

Så kan du f.eks. eksperimentere med løst tøj sat sammen med stramt tøj, og det vil give indtrykket af at du har flere former, end du har.

Læs om styling tips til slanke kvinder hér

Er du ikke så høj?

Hvis du ikke er så høj, gælder det om at skabe lange, lige linier. 

Éns farveholdning i overdel og underdel, f.eks. kjole eller et sæt, giver dig længde.

Få flere styling tips til små kvinder hér

Er du meget høj?

Måske er du meget høj - og synes, at det godt kan være et problem af og til.

Masser af vandrette linier bryder din skikkelse op, og giver indtryk af, at du er lavere, end du er.

Læs om styling tips til høje kvinder hér

Kvindelige former 

Har du kvindelige former, er det bedre at du er opmærksom på, hvad der får dine skuldre og hofter til at se lige brede ud.

Ellers vil du nemt komme til at se større ud, end du er. 

Brede hofter 

Stylecoach Gitte M kropstype pæreformet

Har du brede hofter / bred numse og smalle skuldre?

Vil du gerne camouflere dét, skal du undgå hofteskæringer og i stedet sætte fokus på din hals og skuldre.

Læs mere om pæreformet kropsform hér

Uden former  

Stylecoach Gitte M Firkantet kropstype

Er dine skuldre og numse lige brede?

Har du ikke meget talje?

Dig med firkantet kropsform kan med fordel fremhæve hofter og skuldre.

Læs mere om firkantet kropsform hér.  

Buttet 

Stylecoach Gitte M buttet kropstype

Har du lidt for meget på sidebenene og vil du gerne camouflere det?

Så er det en god idé at sætte fokus på dine flotte, slanke ben!

Og så er en figursyet jakke din bedste ven.

Læs mere om buttet kropsform hér

Timeglasformet

Stylecoach Gitte M kropstype timeglas

Er dine skuldre og hofter lige brede, og har du samtidig en smal talje?

Så er det vigtigt at du ikke klæder dig i for løst og stort tøj.

Fremhæv i stedet din fine talje med f.eks. bælter.

Læs mere om timeglas form hér.  

Mere hjælp til din tøjstil

Kunne du tænke dig at få personlig rådgivning til din stil?

Eller komme på et styling kursus forløb, hvor du lærer alt om stil og styling?

Så kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller hér: 

Kontakt Gitte M

 

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

14.-19. september 2020: "Senior med stil" ugekursus på Højskolen Marielyst.

FOF kurser efterår 2020:

KoldingVejen, Esbjerg.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1

Popup nyhedsbrev