Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

Job, karriere og personlig stil

Sådan får du god stil på job, i karriere og som selvstændig - uden at miste din personlighed

Stylecoach Gitte M Job karriere og personlig stil Har du som selvstændig, freelancer eller i dit karriere job tænkt på, hvordan din personlige fremtoning påvirker såvel dine omgivelser som dig selv?

- Er du håndværker, så har du nok arbejdstøj på. Det signalerer, at du véd noget om dit håndværk, og at du er klar til at gå i gang. Fint!

- Er du frisør, har du nok en pæn frisure og et velplejet udseende, som signalerer, at du kan dit håndværk og gerne vil give dine kunder følelsen af at se godt ud. Fint!

- Er du økonomimedarbejder, har du nok noget klassisk og enkelt tøj, som signalerer kompetence og kontrol. Fint!

Den med lægen

Den helt klassiske er jo dén med lægen.

Når du møder ind på hospitalet, forventer du at se en person i hvid kittel med stetoskop om halsen.

Faktisk er den hvide kittel ofte "det beskidte kneb", som kvikke markedsførings hoveder bruger i reklamer.

Ingen kan jo se, at det er en helt almindelig person, der står og lovpriser tandpasta / hvidløgspulver / osv. - personen har hvid kittel på, så tror vi på vedkommende!

Det siger sig selv - nej, ikke altid

Måske vil du indvende, at det jo er åbenlyst at man skal tænke over sin fremtoning, hvis man ønsker sig at komme videre i sin karriere, være freelance eller selvstændig.

Men det kikser ganske tit.

Fordi "alle" kan jo regne ud, at et jakkesæt signalerer kontrol.

Men hvad nu hvis du føler dig forfærdeligt tilpas i jakkesæt?

Hvad gør du så?

Hvordan kombinerer du din personlige stil med ønsket om at fremstå troværdig? 

Den sjuskede bogholder

Du har sikkert mødt masser af velklædte personer, som fuldt ud levede op til de forventninger, de udstrålede.

Men måske har du også mødt hende eller ham, som er selvstændig coach, alternativ behandler, massør el.lign. (men også f.eks. freelance bogholder) - og som ikke har prioriteret sit personlige udtryk.

Jeg var selv på et én dages kursus for selvstændige og iværksættere for nogle år siden.

Dér stødte jeg bla. på en kvinde i en slidt t-shirt, grå cardigan og en dårligt siddende BH.

Hun havde heller ikke gjort noget ud af hår og makeup.

Nu kan det jo være, at hun var kommet hurtigt ud af døren, og hun skulle kun på kursus.

Og så mente hun måske ikke, at det var så vigtigt med udseendet.

Det viste sig, at hun var ved at starte en virksomhed op som freelance bogholder.

Desværre udstrålede hun 

- manglende overblik (jeg har ikke styr på min udstråling)

- manglende selvtillid (jeg ligner ikke noget = jeg er ikke noget)

- manglende professionalisme (jeg går ikke op i detaljer hos mig selv = jeg går ikke op i detaljer i mit arbejde)

Måske gik hun glip af vigtigt netværk?

Du skal føle dig - og udstråle - professionel, selvsikker og kompetent

Pointen er, at hvis du har klædt dig, så du føler dig professionel, selvsikker og kompetent - så virker du også sådan på dine omgivelser!

Enhver med selvstændig virksomhed eller en karriere de ønsker at forfølge, har brug for at signalere kompetence, viden og selvtillid.

Det er grundlaget for at skaffe kunder, finansiering og samarbejdspartnere.

- Men, vil nogen måske indvende, jeg vil stadig signalere "hende/ham som er helt almindelig, og som bare vil sine kunder det godt".

Det kan du også sagtens! Men du kan OGSÅ sagtens signalere kompetence og viden!

► Man bliver f.eks. ikke en dårligere økonomisk rådgiver af at have en pæn frisure og et velplejet udseende.

► Man bliver f.eks. ikke en dårligere alternativ behandler af at have klædeligt tøj på, der passer til éns kropsform og karakteristika.

► Man giver ikke køb på sin personlighed ved at udstråle professionalisme.

Tvært imod - man bliver en bedre behandler/rådgiver, fordi man

1) har selvtilliden i orden og dermed kan give sine ord mere vægt

2) kan vise, at det man siger, virker (på én selv).

Og du kan sagtens kombinere ønsket om at have en bestemt udstråling med din personlige stil.

Du behøver netop ikke at iklæde dig et stramt jakkesæt fra top til tå for at opnå den ønskede effekt.

Find din personlige stil og kombinér dig frem til det perfekte udtryk

Det er et spørgsmål om at finde din personlige stil, så du har et udgangspunkt.

Du skal altså finde din stilkerne, så du er sikker på altid at have ro i maven og føle dig godt tilpas i dit tøj.

Derefter kan du efter behov tilsætte f.eks. elementer fra den klassiske eller enkle stilkerne for at give dig en professionel udstråling og følelse.

 

Du kan læse mere om stilkernerne hér: >> De 6 stilkerner.

 

Vil du vide mere om hvordan du kombinerer din personlige stil med ønsket om at udstråle professionalisme, selvsikkerhed og kompetence?

Så kontakt mig på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller

Kontakt Gitte M

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

14.-19. september 2020: "Senior med stil" ugekursus på Højskolen Marielyst.

FOF kurser efterår 2020:

KoldingVejen, Esbjerg.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1

Popup nyhedsbrev