Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Videoer og guides

Hvad er stylecoaching egentlig?

Stylecoaching er en sammensætning af to begreber, nemlig styling og coaching.
Styling er læren om, hvordan du klædes på, så du får det bedst mulige udseende og udstråling, evt. ud fra dine ønsker om, hvad du har brug for/lyst til at udstråle.
Coaching er at stille de rigtige spørgsmål til dig, så du selv kan arbejde videre med en problemstilling, som du ønsker hjælp til.

Stylecoaching er læren om, hvordan du får hjælp til at arbejde med dig selv og din stil. 

Hvad gør en stylecoach?

En stylecoach møder dig, der hvor du er nu. Baggrunden for at opsøge en stylecoach er måske, at du føler dig utilfreds med dit tøj og stil på den ene eller den anden måde. Du føler ikke, at det, du ser i spejlet, harmonerer med det, du føler indeni.

Det kan f.eks. være at kroppen har forandret sig, så du ikke længere kan finde ud af, hvad der klæder dig. Eller det kan være, at du har oplevet gang på gang at komme hjem fra shopping med noget, du aldrig får gået med alligevel - altså fejlkøb.

Problemstillinger

Disse problemstillinger kan resultere i, at du mister noget af din selvtillid og dit selvværd. Det er følelsen af ikke at være tjekket, ovenpå, lækker, sexet, selvsikker osv., der smitter af på resten af dig. Humøret daler, energien forsvinder, du føler dig måske ikke attraktiv overfor en evt. partner.

Måske har du svært ved at klare udfordringer på jobbet (f.eks. jobsamtaler eller lønforhandlinger), eller du føler dig mindre værd overfor venner og familie.

Det kan også være, at du har fuldstændig styr på dét med personlig styling - men at du bare gerne vil vide, hvorfor noget virker, og andet ikke - du kan mærke, når det virker, men du kender ikke metoderne. 

Udseende og selvtillid

Det er videnskabeligt bevist*, at éns tøj og stil i høj grad har betydning for, ikke alene hvordan andre opfatter én, men også hvordan man selv opfatter sig selv. For at bryde den negative cirkel, kan det derfor være en god idé at opsøge en stylecoach.

  • Stylecoachen stiller spørgsmål til dig for at afdække, hvor du med fordel kan arbejde med dig selv og din stil. Det kan f.eks. være at du har svært ved at sætte sit tøj sammen, eller har svært ved at finde tøj, der klæder din kropsform.

  • Stylecoachen giver dig helt konkrete opgaver, som du kan arbejde med for at komme videre med din stil - det kan f.eks være at bruge dit "festtøj" til hverdag, eller begynde at bruge dine accessories/tilbehør.

  • Stylecoachen giver dig helt konkrete værktøjer til at arbejde med dit tøj og stil, det kan f.eks. være at sætte mere end 2 styles/stykker tøj sammen, eller opbygge din garderobe efter 3-tings reglen (at alt skal passe til min. 3 andre styles/stykker tøj i garderoben). 

En løbende proces

Det er en proces, der ikke stopper. Når du arbejder med din personlige stil, vil du hele tiden udvikle dig, og stylecoachen kan løbende komme med nye input, som hjælper dig frem mod at blive den bedst mulige udgave af dig selv.

Det handler om, at DU får følelsen af at være lækker, at se godt ud, være sexet, selvsikker osv.

Stylecoach Gitte M er DIN guide til den gode følelse!

 

*Søg evt. på Google efter "enclothed cognition" eller "udseende og selvtillid".

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser 

Læs mere om FOF kurserne hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1