Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

ONLINE rådgivning

1. Personligt stilkort

Pris kr. 395,-

  • Savner du ny inspiration til din garderobe?
  • Synes du, at din stil er forvirrende? - eller bare kedelig?
  • Kunne du godt tænke dig friske øjne på din stil og gode tips til at blive mere smart til hverdag?

Så bestil et personligt stilkort!

Når du bestiller et personligt stilkort, sender jeg dig et skema, som du skal udfylde.

Du skal også tage nogle billeder af dig selv i stramt tøj eller undertøj, så jeg kan se din kropsform (ellers har jeg virkelig svært ved at rådgive dig 😉).

Endelig skal du tage nogle billeder af dig selv i det tøj, du føler dig allermest smart, lækker og behagelig i.

Personligt stilkort

Stilkerne, kropsform - og en lille opgave!

Ud fra dine oplysninger giver jeg et bud på din stilkerne. Altså hvilken slags tøj, du instinktivt bliver tiltrukket af.

Dén oplysning kan du bruge til at vide, hvorfor noget tøj fungerer (det tilhører din stilkerne), og andet bare føles "helt forkert" (tilhører ikke din stilkerne).

På den måde bliver det lettere for dig at undgå fejlkøb, og du får lettere ved at sætte dit tøj sammen, så du både føler dig smart, stilsikker og godt tilpas.

Du får også tips til, hvilke tøjsnit der vil klæde dig allerbedst ud fra din kropsform - måske er der noget, du slet ikke har tænkt på!

Endelig giver jeg dig en lille opgave, som du kan arbejde videre med. Noget, som jeg vurderer vil gøre en stor positiv forskel for dig, og som vil løfte din stil!

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring/SMS 51915403 eller tryk på den røde knap!

Bestil her 

2. Hjælp til sammensætning af farver

Pris kr. 149,-

Du tager billeder af dit tøj og tilbehør med farver, og jeg kommer med helt konkrete forslag til, hvad du kan sætte sammen.

Foregår via mail eller Skype.

Bestil her

3. Hjælp til sammensætning af mønstre

Pris kr. 149,-

Du tager billeder af dit tøj og tilbehør med mønstre, og jeg kommer med forslag til, hvad du kan sætte sammen.

Foregår via mail eller Skype.

Bestil her

4. Hjælp til styling af dit tøj

Pris kr. 149,-

Har du en kjole, en jakke, et bukser, en nederdel eller et par sko, som du ikke véd, hvad du skal sætte sammen med?

Send mig et billede, og så kommer jeg med forslag til, hvad der vil se godt ud, både stilmæssigt og mht. evt. farver og mønstre.

Foregår via mail eller Skype.

Bestil her

5. Hjælp til de rigtige tøjsnit til dig

Pris kr. 149,-

Har du svært ved at få tøjet til at sidde pænt?

Beskriv din kropsform (eller send mig et billede af dig selv stramt tøj eller undertøj), hvad du gerne vil skjule/fremhæve.

Så kommer jeg med gode tøjsnit til netop DIG.

Foregår via email eller Skype.

Bestil her

 

Mængderabat

Personligt stilkort til kr. 395,- er den ydelse, hvor du får mest hjælp på én gang.

Men du kan også bestille de enkelte ydelser hver for sig.

Pris pr. ydelse kr. 195,-.

Vælger du 2 ydelser, koster de samlet kr. 249,-.

Vælger du 3 ydelser, koster de samlet kr. 299,-.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

15. juni 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Fredericia.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1

Popup nyhedsbrev