Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

Det kan du få

Venindeaften / Workshop

Venindeaften er for jer, der gerne vil have tips og tricks til jeres tøj og stil. I samler selv veninderne og finder lokalet.
Workshop er for jer, der vil have konkrete værktøjer til jeres stil, og som vil afprøve dem med det samme. Jeg tilbyder flere forskellige workshops, men fælles for dem er, at I får lov til at selv at prøve tingene af på hinanden.
Max. antal deltagere: 12.

Varighed: 3 timer. Pris: kr. 3.495,-

Shoppingtur

Shoppingturen er for dig, der ønsker fornyelse af din garderobe, eller bare konkret har brug for at vide, hvad du skal købe. Vi mødes i den butik, vi har aftalt. Jeg har på forhånd fundet nogle sæt tøj frem, som du prøver.

Undervejs får du forklaret, hvorfor jeg har valgt netop dét tøj, og hvordan det kan kombineres på kryds og tværs, også med det tøj, du allerede har hjemme i garderoben. Til sidst tager du stilling til, hvilket tøj du ønsker at købe. Der bliver taget fotos af de outfits, jeg laver. Senest 7 dage efter shoppingturen modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 2 timer. Pris kr. 2.495,-

Stilguide

Stilguide er for dig, der har brug for gode råd til, hvordan du styler dit tøj og stil. Du har det tøj med, du ønsker rådgivning til - typisk 8-10 sæt tøj og noget af dit tilbehør og sko. Ud fra det giver jeg dig konkrete forslag til, hvordan du kan sammensætte tøjet på nye, spændende måder. Der bliver taget fotos af de outfits, jeg finder. Senest 7 dage efter stilguiden modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 1,5 time. Pris kr. 1.795,-

Garderobetjek

Garderobetjek er for dig, der har brug for at få overblik over din garderobe. Jeg kommer hjem til dig, og sammen gennemgår vi din garderobe. Jeg giver dig tips og tricks til, hvordan du får udnyttet din garderobe bedre, hvad der klæder lige netop dig bedst, og vi går i dybden med din personlige stil.

Der bliver taget fotos af de outfits, jeg finder. Senest 7 dage efter garderobetjekket modtager du et personligt stilkort og fotos.

Varighed: 2,5 timer. Pris: kr. 2.795,-

Makeover

Makeover er for dig, der virkelig ønsker en forandring her og nu. Makeover består af enten et garderobetjek, en stilguide eller en shoppingtur, og derudover får du sat hår og lagt makeup. Makeover kan evt. deles over 2 gange, dvs. hår/makeup 1 dag, shopping/garderobetjek/stilguide en anden dag.

Tid: ca. 6 timer/1 dag. Pris fra kr. 6.995,- afhængig af dine valg.

Gavekort

Du kan få lavet dit helt eget, personlige gavekort med frit valg i beløb, og du kan selv bestemme indholdet af den session, du ønsker at give.
Gavekortet sendes som pdf eller som brev (der tillægges kr. 100,- i administration).

E-bog

Jeg har skrevet en e-bog til dig, der har lyst til at gå i gang med at få en mere lækker tøjstil.
Fordi jeg så gerne vil have, at du også mærker, hvor mange andre dejlige ting, det fører med sig.

Bogen indeholder dels en grundig indføring i stilkerner og kropsformer, masser af praktiske øvelser lige til at gå i gang med, og dels nogle coachende afsnit, hvor jeg viser dig, hvor meget du egentlig kan få ud af at arbejde med din stil.

Læs mere hér.

E-bogen er gratis og fås ved at kontakte mig på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle priser er inkl. moms og kørsel indtil 50 km. / 45 min. fra Skælskør.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

15. juni 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Fredericia.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1