Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På styling kurset i Skælskør får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda? √ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER.
Det koster fra kr. 5.495,00 - og så føler jeg mig som en filmstjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?√ JA TAK - jeg vil også købe den HELT RIGTIGE kjole på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 1.995,00 - og så er jeg SIKKER på at blive festens midtpunkt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina? √ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.495,00 - og så kan jeg endelig få brugt de fejlkøb, jeg har! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? √ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 2.495,00. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? √ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.495,00 - og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stilbevidst? Ellers lær hvordan på styling kursus i Skælskør

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på styling kursus i Skælskør - og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Styling kursus i Skælskør: Find din stil og lær at undgå fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Vejledning og rådgivning til mænd

Er du træt af din tøjstil?
Gider du ikke at shoppe, for du kan alligevel aldrig rigtig finde noget?
Har du bestemt dig for at få en fed tøjstil?

Så er jeg klar til være med!

Du kan vælge mellem flere forskellige former for rådgivning:

Personlig hjælp i butik

Pris: kr. 395,- for 30 min. i en butik.

Pris: kr. 695,- for 1 time i en butik.

Du kan vælge helt ned til ½ times rådgivning, hvor vi mødes i en butik, vi har aftalt. Det kan være din yndlingsbutik, men det kan også være en butik, jeg foreslår.

Vi taler om din stil nu og om der er noget, du ønsker at forandre.

Du får tips til, hvordan du klæder dig bedst efter din kropstype og stil, og hvis tiden tillader det, kan du prøve noget tøj.

Der er ingen købe tvang. Du kan bruge vejledningen som inspiration - det er helt op til dig.

Stylecoach Gitte M Bestil her 

Shoppingtur

Pris: kr. 1.995,- for 2 timer.

Vil du have en personlig shopper med i butikken, står jeg klar til at mødes med dig! Vi kan mødes i din yndlingsbutik, eller du kan vælge at lade mig inspirere dig til at prøve en anden butik, end den du plejer.

Inden vi mødes, har du på forhånd sendt mig nogle oplysninger om dig selv. Ud fra dét har jeg fundet tøj og tilbehør frem, som du prøver, når vi mødes i butikken. På den måde undgår vi at bruge tid på at finde tøjet, og du får mest muligt ud af vejledningen.

Undervejs mens du prøver tøj, taler vi om hvad der klæder dig bedst, hvilket tøj du føler dig godt tilpas i, og i hvilken retning du ønsker din stil.

Du får en masse tips og tricks til at klæde dig bedst muligt, og hvordan du kan arbejde videre med at give din stil et personligt udtryk.

Du behøver ikke at købe noget af det tøj og tilbehør, vi finder. Du kan vælge at se det som inspiration, men du kan også vælge at forny din garderobe med tøj, som klæder dig og får dig til at føle dig godt tilpas!

Efter shoppingturen sender jeg et Personligt Stilkort til dig, hvor jeg har lavet en kort oversigt over det, vi har talt om.

Har du lyst til det, kan jeg tage billeder af de sæt tøj, vi finder undervejs, og de bliver også sendt til dig. Det gør det lidt lettere at huske hvad vi har talt om.

Stylecoach Gitte M Bestil her 

Garderobetjek

Pris: kr. 2.495,- for 2½ time.

Har du brug for at få ryddet ud i din garderobe og finde ind til den røde tråd i dit tøjvalg?

Er du træt af, at du ender med den samme t-shirt og de samme jeans, selvom du har masser af andet tøj hængende?

Er du usikker på, om dine sweatre og blazere i det hele taget er noget for dig - og hvornår og hvordan du skal bruge dem?

Så vælg et garderobetjek sammen med mig!

På forhånd har du sendt mig oplysninger om dig selv, din garderobe og din stil, så når jeg kommer, går vi straks i gang med at se på dit tøj og tilbehør.

Et garderobetjek giver dig overblik over din garderobe, du finder ind til din personlige stil og får vejledning til, hvordan du opbygger en lækker og brugbar garderobe med meget mere af den fede tøjstil, du ønsker dig.

Mangler du tips til, hvordan du styler din kropstype bedst muligt, hvad der skal til for at du føler dig godt tilpas i dit tøj og hvordan du kan få mere selvtillid gennem dit tøjvalg - så er det hér, det sker.

Jeg viser dig, hvordan du kan sammesætte dit tøj på nye og spændende måder, og undervejs tager vi billeder af sættene, så du lettere kan huske, hvad vi talte om.

Efter garderobetjekket får du tilsendt både billeder og et Personligt Stilkort, som i stikord ridser op, hvilke tøjsnit der klæder dig bedst og hvordan du kan arbejde videre mod den perfekte stil til dig.

Stylecoach Gitte M Bestil her

Individuel vejledning efter dit ønske

Pris og varighed efter aftale.

Du kan altid få personlig vejledning fuldstændig, som du ønsker det.

Har du f.eks. brug for vejledning til indkøb af tøj til din arbejds garderobe?

Har din vægt eller kropsform ændret sig og gjort det sværere for dig at vælge tøj?

Eller er du klar til en total makeover med både ny frisure og ny tøjstil?

Så kontakt mig gerne - helt uforpligtende. Så tager vi en snak om dine behov og ønsker til rådgivning.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tryk hér:

Kontakt Gitte M

Alle priser er inkl. moms og kørsel indtil 50 km. fra Skælskør.  

Læs evt. mere om mine ydelser hér: Jeg tilbyder.

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Foredrag: Find din stil og lær at style dig selv

Et inspirerende foredrag om tøj, følelser og personligt velvære.

Onsdag den 12.september kl. 19.00, Hovedbiblioteket i Esbjerg, Nørregade 19, Esbjerg.

Læs mere og tilmeld dig hér: FOF Esbjerg.

Torsdag den 1. november kl. 19.00, Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, Varde.

Læs mere og tilmeld dig hér: FOF Esbjerg.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1

Popup nyhedsbrev