Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Gitte M - den lange version!

Min egen personlige rejse.

Jeg er kvinde, født 1971. Jeg bor på et nedlagt landbrug lidt uden for Skælskør, med naturen lige ud for hoveddøren.

Siden 1999 har jeg været så heldig at være gift med min soulmate. Sammen har vi været igennem mange ting, haft mange oplevelser, op- og nedture osv. Men det har bare betydet, at vi er kommet tættere på hinanden. 

Karriere skift

I 2014 skiftede jeg karriere, til dels som resultat af den personlige udvikling, jeg i løbet af de foregående ca. 3 år havde gennemgået. Jeg har nu mit eget firma, hvor jeg tilbyder stylecoaching for private og firmaer.

Nedenfor har jeg beskrevet mere udførligt, hvad der førte mig fra kontorassistent til stylecoach - og hvilken proces, jeg har været igennem - og som stadig er i gang. 

Mig - sportskvinde uden tøjstil

Siden jeg var lille er jeg blevet opfattet som meget drenget - så meget, at jeg også selv troede på det.

Mine værdier var natur, dyr og træning.

Mit udseende gik jeg ikke særligt op i. Det var sådan set kun et problem, når jeg skulle til fødselsdag eller lignende. Men jeg fastholdt min tøjstil og valgte jeans, top/fleecetrøje og flade sko.

Ingen makeup, stort set ingen smykker, samme frisure.

Selvtilllid var noget, jeg havde, når jeg trænede: Jeg cyklede, løb, svømmede og dyrkede vægttræning.

Derudover udviklede jeg kurser og underviste professionelt i aerobic og spinning

Min fysik og evne til at presse mig selv gjorde, at jeg havde succes både til konkurrencer og som instruktør. 

Jeg ligner ikke de andre

Jeg kunne godt se, at jeg ikke lignede de fleste andre kvinder. Ikke mindst pga. min fysik (jeg er bygget meget muskuløst).

Men da jeg i forvejen ikke følte mig som kvinde, og i øvrigt følte mig meget anderledes, bidrog det kun i lille grad til min overordnede følelse af, at jeg skilte mig ud og var "mærkelig".

Sådan gik det i mange år.

Kun min mand formåede at se kvinden bag min facade, men han talte for døve ører, når han prøvede at opmuntre mig til at synes om mig selv og mit udseende. Der var for mange andre, der havde den modsatte mening - og dem lod jeg mig styre af. 

40 år - forandringens år

Forandringen kom først, da jeg fyldte 40 år.

Det var, som om at jeg nu ramte en skelsættende begivenhed, som fik mig til at tænke over, om det var sådan, jeg ønskede at leve resten af mit liv - som offer for andres mening om mig, eller min mening om, hvordan andre opfattede mig.

Det var det ikke!

Jeg satte mig for, at nu ville jeg ikke finde mig at blive rettet på, kritiseret eller på anden måde manipuleret til at prøve at være en anden end mig selv. Jeg ville lære at blive glad for mig selv. 

Det første mål

Det første mål var at finde ud af, HVEM jeg egentlig var, sådan inderst inde.

Jeg var klar over, at jeg i hvert fald ikke var hende, der vejede 10 kg. for meget.

Jeg har altid været lidt buttet, bortset fra ca. 15 år, hvor jeg led af en spiseforstyrrelse. Der var dog efterhånden gået 15 år, siden jeg blev rask, så på det psykiske plan følte jeg mig klar til at tage en lille kamp mod vægten.

Mit første mål var at tabe de 10 overflødige kg.

Det tog 4 måneder, og gav mig en helt enorm selvtillid.

Jeg opdager en verden af mode og styling

Som konsekvens af, at jeg pludselig følte mig meget bedre tilpas i min krop, fik jeg mod på at arbejde med min tøjstil.

Den proces startede med et makeover fjernsynsprogram med Gok Wan, en engelsk stylist.

Jeg havde MEGET lidt tøj, men jeg prøvede dog at sætte det sammen på en lidt anden måde.

Jeg tog hele tiden billeder, for jeg kunne slet ikke vurdere om det var ok bare ved at se i spejlet.

- lad det være sagt med det samme: Det var ikke lige kønt altsammen! 

Ramt af finanskrisen

Jeg havde heller ingen penge - på det tidspunkt, hvor jeg startede, var vi blevet ramt af finanskrisen med 200 km./t. og havde jævnligt fogeden bankende på døren.

Så tøjkøb var "out of the question".

Hvordan arbejder man så med sin stil?

Tjah, der var kun ét sted, jeg havde råd til at købe ind, og det var i genbrugsbutikker. Så det gjorde jeg. 

Hvad er min kropstype?

Ved at søge på nettet havde jeg fundet ud af, at min kropstype nok var sådan cirka firkantet/drenget - det passede jo meget godt med det, jeg tidligere havde oplevet.

Men modsat hvad jeg troede, så stod der alle steder, at netop dén kropstype var den nemmeste at finde tøj til!

Hmmm... så jeg prøvede og prøvede tøj.

I første omgang skulle jeg lige finde ud af, at jeg altså ikke var str. 42 mere, men kun str. 36.

Den største fejl, mange kvinder begår, er nemlig at købe tøjet for stort, så man kommer til at virke større end man er. 

Masser af muligheder

Derefter havde jeg jo sådan set kun muligheder.

Virkede tøjet ikke, kunne jeg bare komme tilbage med det uden at have haft den store udgift.

Jeg prøvede meget forskelligt, og til min mands ros skal det siges, at det tit og ofte var ham, der prøvede at rykke ved mine grænser for, hvad jeg syntes klædte mig.

Jeg blev ved med at søge på nettet om styling, kropstyper, mode osv. og fik efterhånden et bedre billede af, hvordan min stil er. 

Sko med hæl - uha!

Men jeg manglede stadig noget, syntes jeg: SKOENE. Jeg havde aldrig ejet noget med hæl, men nu VILLE jeg lære at gå med højhælede sko (også fordi jeg kun er 163 cm., så det ville hjælpe med lidt højde).

Se, dét var ikke kønt - at se mig stavre ned af gaden i høje sko.

Men jeg fik det lært! (Prøv at støvsuge eller købe ind i stilletter, det hjælper meget!)

Ligesådan gik det med neglelak og makeup - jeg VILLE lære det, og jeg lærte det! 

Jeg får mulighed for at vælge

En række begivenheder i 2014 gjorde, at jeg uventet stod uden job.

Jeg besluttede - og min mand støttede mig heldigvis i - at nu havde jeg chancen for at finde ud af, hvad det virkelig var/er, jeg havde lyst til at arbejde med.

Jeg havde egentlig ikke været utilfreds med mine tidligere ansættelser, og i min seneste ansættelse havde jeg haft både frihed og ansvar, som jeg trivedes med.

Men jeg havde aldrig haft muligheden for at have et job, som jeg virkelig brændte for.

Det havde været en smule tilfældigt, hvor jeg var blevet ansat, fordi jeg havde haft brug for at have et arbejde.

Derfor brugte jeg sommeren på at male vores ejendom, rydde op, ordne have - og TÆNKE.

For første gang havde jeg mulighed for at finde ud af, hvad jeg egentlig havde lyst til at arbejde med.

Det føltes, som om der var frit valg på alle hylder. 

Men HVAD skal jeg vælge?

I lang tid troede jeg slet ikke, jeg kunne finde noget, der RIGTIG interesserede mig.

Jeg har altid holdt af dyr, og ville egentlig have været dyrlæge, men et så langt studium nu virkede urealistisk.

Jeg var omkring mange ting, men en dag skrev jeg (efter ENDNU en google-søgning) 2 lister:

- én hvor jeg skrev det, jeg var god til

- én hvor jeg skrev det, jeg havde LYST til.

Så sammenlignede jeg de to lister. Og kom frem til: Jeg skal være selvstændig!

Samtidig vidste jeg, hvor stor en plads styling, tøj og mode havde fået i mit liv.

Så da jeg fredag den 29. august fandt uddannelse som stylecoach hos Tini Owild, ringede jeg med det samme!

Holdet var godt nok startet samme uge, men jeg fik lov til at springe på.

Og dét er én af de bedste beslutninger, jeg har taget. 

Uddannelsen gennemført - jeg er klar som stylist og stylecoach!

4 måneder senere var jeg udannet stylist og stylecoach, og parat til at starte mit eget firma.

Undervejs havde jeg haft mange prøvekunder, som havde bekræftet mig i, at jeg har et talent for styling, og at jeg har en helt speciel energi, som smitter af på andre.

Så - derfor er jeg hér nu!

Jeg har endelig fundet min hylde, og håber at kunne formidle min glæde ved at gøre noget ud af sig selv, ved at være den bedste udgave af sig selv hver dag til andre, så de også oplever, at påklædningen gør noget positivt ved én, som både smitter af indadtil og udadtil.

Derfor er mit slogan: Gitte M - din guide til den gode følelse.

Tak, fordi du fulgte med så langt! 

Har du fået lyst til at få hjælp til din tøjstil?

Så kan du få daglige stil tips på min Facebook side lige hér: Gitte M på Facebook.

Du kan også følge mig på Instagram, hvor jeg lægger billeder af mine stylinger op som inspiration. Find mig på Instagram hér: Gitte M på Instagram.

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, som jeg sender ud ca. 1 gang om ugen. Du tilmelder dig hér: Nyhedsbrev.

Hvis du allerede nu kan mærke, at du gerne vil have personlig hjælp til din tøjstil, kan du se hvad jeg tilbyder hér: Jeg tilbyder.

Kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller hér:

Kontakt Gitte M

 

 

 

 

P.S. Hvis du har spørgsmål eller har brug for et råd om din stil, så skriv gerne til mig - det er helt uforpligtende.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser 

Læs mere om FOF kurserne hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1

Popup nyhedsbrev