Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

Min mission

Slip tøjkriserne, fejlkøbene og den irriterende følelse af "forkert" og giv plads til inspiration, power og personligt udtryk.

Jeg brænder for at vise dig, hvordan dit tøjvalg kan give dig selvtillid, energi og power til at nå de mål, du gerne vil!

Fordi jeg selv har oplevet, hvor fedt det er at gå fra føle sig usikker, ligge under for andres meninger og på ingen måde feminin - til at føle sig lækker, stærk og i stand til at klare (næsten) alt!

 

Fordi jeg selv har gennemgået en næsten utrolig forandring, 

har rådgivet flere end 300 til at skrue op for deres personlige stil,

får du rådgivning med en unik tilgang til netop dine udfordringer, ønsker og drømme.

 

  • Jeg kan sætte mig et mål, og nå det - derfor kan jeg også vise dog, hvordan DU kommer i mål!

  • Jeg har selv gået hele vejen fra kikset til cool - derfor kender jeg alle de invendinger og udfordringer, der gør vejen til lækker stil svær!

  • Jeg har rådgivet over 300 kvinder til lækker stil - derfor kan jeg give dig svar på ALLE de spørgsmål, DU måtte have!

Fordi jeg selv har været ude i mange situationer, hvor det krævede mod, beslutsomhed og vilje at nå i mål, ved jeg, hvad der skal til for at hjælpe dig med at nå de mål, du gerne vil opnå.

Derfor glæder jeg mig også til at møde netop DIG! For du er helt unik, og jeg vil så gerne vise dig, hvordan du får det frem! 

Fra kikset til cool

Siden 2011 har jeg gennemlevet en stor forandring med mig selv og min stil: Jeg har tabt mig, ændret tøj og stil, fået ny frisure, lært at gå med høje hæle, bruge makeup osv. Samtidig har jeg fået en helt ny følelse af at være lækker - en følelse, jeg tidligere har været ukendt med, undtaget når jeg har trænet eller undervist.

Det har givet mig en meget større selvtillid. Men jeg har også følt, at jeg ikke rigtig har udnyttet mit potentiale.

Du kan lige se, hvordan jeg så ud i 2011: 

Mig jul 2011 redigeret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og hvordan jeg ser ud nu:

Stylecoach Gitte M

Mit liv tager en uventet drejning

I sommeren 2014 fik jeg en uventet chance for at sætte mig ned og finde ud af, hvad jeg VIRKELIG gerne vil arbejde med.

En august-dag opdagede jeg, at Tini Owild udbød uddannelsen som stylecoach - altså personlig stylist med en coachende vinkel. Det lød bare helt rigtigt for mig, og jeg skyndte mig at melde mig til.

4 måneder senere stod jeg med mit eksamensbevis, og har siden da startet mit eget firma, Stylecoach Gitte M. 

Nu har jeg mit ønskejob: Jeg får lov til at guide andre til den fantastiske følelse af lækker og selvtillid, som det har givet mig at arbejde med min stil.

Fun facts - sådan er jeg speciel!

Underviser, foredragsholder - og sportsidiot!

I 7 år tilbragte jeg det meste af min tid i fitness centre, enten som udøver eller som underviser.

Som uddannet instruktør underviste jeg i aerobic, step og spinning (indendørs cykling) i op til 10 timer om ugen.

Derudover oprettede jeg sammen med min mand en af de første egentlige instruktør uddannelser indenfor spinning gennem DGI. Sammen rejste vi rundt i Danmark og uddannede instruktører i de lokale DGI afdelinger.

Jeg har altså en meget solid erfaring dels med sport, som jeg stadig dyrker (løb, cykling, MTB, crossfit), dels som underviser.

Det kan både du og jeg mærke: Jeg er ikke bange for at stille mig op foran en forsamling, om den så er på 3 eller 300 mennesker. 

Da jeg også har deltaget i en masse konkurrencer inden for mine sportsgrene, er jeg vant til at sætte mig mål, delmål og gennemføre planen.

Administrativ blæksprutte

Med en kontoruddannelse, universitetsgrad og et job som administrativ blæksprutte bag mig, er jeg vant til at skrive - MEGET.

Desuden har det været grænseoverskridende dels at tage turen gennem universitet (som den første i min familie), dels som administrativ medarbejder i en stilling, hvor jeg skulle lære mig selv alt fra bunden.

Har du lyst til at få gode tips og tricks til din stil, så følg min blog HÉR eller følg mig på Facebook: Stylecoach Gitte M

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

14.-19. september 2020: "Senior med stil" ugekursus på Højskolen Marielyst.

FOF kurser efterår 2020:

KoldingVejen, Esbjerg.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1