Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er du også ved at drukne i tøj?

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Er du ved at drukne i tøjMin gamle garderobe var en katastrofe!

Hvis du så min gamle garderobe sammenlignet med dén, jeg har nu, ville du tro, at det var 2 forskellige personer!

Min tidligere garderobe indeholdt bla. 

Det sæt tøj, jeg havde på den allerførste dag, jeg var på universitetet: En brun nederdel og en brun/sort stribet bluse - begge dele fra H&M.

Så var der en del havetøj fra min mor, som hun ikke kunne passe mere.

Og så var der "festnederdelen": En læglang, brun nederdel, som egentlig strammede på maven, men som passede til den brune/sort stribede bluse og til en hvid blondebluse, som var min absolut yndlings.

Resten af tøjet var noget, jeg havde med fra da jeg boede hjemme. Altså tøj, der var mindst 15 år gammelt, og som jeg faktisk aldrig brugte.

Intet af mit tøj var MIG

Dengang forstod jeg ikke, hvorfor jeg ikke rigtig følte mig godt tilpas i noget af tøjet - undtaget blondeblusen. Hvorfor jeg blev i dårligt humør, når jeg så tøjet. Og følte mig smart, når jeg havde blondeblusen på.

I øvrigt gik jeg altid i slidte t-shirts og cowboybukser, hvis jeg ikke lige havde cykelbukser på (uh!), og følte mig meget sjældent lækker, smart eller tjekket.

Men jeg havde jo heller ikke rigtig noget tøj, der var MIG.

Jeg forstod først, hvorfor jeg elskede blondeblusen, da jeg blev stylecoach, og opdagede at min stilkerne er feminin.

Din garderobe siger meget om dig - men måske er det ikke alt, du skal holde fast i

Dit tøj fortæller en personlig historie: Historier om din fortid, som du (måske lidt desperat) holder fast i. Fra en tid, hvor du stadig kunne passe dine jeans og rent faktisk følte dig godt tilpas i din festkjole.

Din garderobe indeholder måske også historier om dig selv, når du er blevet tyndere/tykkere, er begyndt at træne, er blevet mere modig og mere tjekket.

Og så er der måske også tøj, som faktisk ikke hører til din historie, men til din mors, søsters, fasters eller kusines: Alt det aflagte tøj, som egentlig er lidt for godt til at smide ud, men som ikke føles helt rigtigt for dig.

Læs også: 7 ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst om lækker tøjstil

Din garderobe er det mest personlige rum i dit hjem!

De fleste af os har langt mere tøj, end vi rent faktisk bruger.

Hvis du er som gennemsnittet, hænger der mest af det tøj, du aldrig bruger, i din garderobe!

Måske overvælder det dig en gang imellem, og du tænker:"Jeg er jo ved at drukne i tøj!"

Sådan ødelægger du dit selvværd og gør dig selv usikker!

Det største problem med alt det tøj er ikke, at du mister overblikket - selvom, at det gør du!

Nej, det største problem er, at du med hvert eneste stykke tøj, du IKKE bruger, har en grund til at "slå dig selv oven i hovedet" med, at du ikke er god nok!

  • Du er ikke tynd/tyk/trænet nok.
  • Du er ikke modig nok.
  • Du er ikke tjekket nok.

Sådan nogle tanker er GIFT for dit selvværd!

Det er en form for negativ hjernevask, der får dig til at føle dig usikker og som fodrer din selvkritiske stemme.

Sådan finder du vejen ud

For at bremse de negative tanker og give plads til positiv energi er det derfor utroligt vigtigt, at du skiller dig af med alt det tøj, der stjæler din energi!

Alt det tøj, du ikke kan passe lige nu (uanset hvorfor) skal ud.
Alt det tøj, du ikke bruger jævnligt (min. 10 gange om året skal ud
Alt det tøj, der får dig til at føle dig umoderne, utjekket og slap skal ud.

Læs også: Sådan giver en oprydning dig mere tøj.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

 

27. april 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Fredericia.

28. april 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Kolding.

7. maj 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Køge.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1