Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

Sådan bruger du dit tøj til at ændre dit liv!

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Sådan bruger du dit tøj til at forandre dit livDit tøj forandrer både dig og dine omgivelser!

3 kvinder med 3 historier, hvor tøjet fik en afgørende betydning for deres fremtid.

De ting, du har i din garderobe, har betydning for, hvordan du lever dit liv

Nogle gange oplever jeg, at en vejledning nærmest bliver en transcenderende oplevelse for den kvinde, jeg rådgiver.

Pludselig går det op for hende, at det manglende overblik, ulysten til at kassere og de hyppige fejlkøb i virkeligheden dækker over et manglende overblik over hendes liv, en dvælen ved fortiden og en manglende accept af sig selv.

Vejen ud er på samme tid enkel og frygtelig besværlig: En meget grundig oprydning, hvor du skal tage stilling til hver enkelt stykke tøj - og samtidig tager stilling til dig selv hver gang!

Du er nødt til at vide, hvad du helt præcist har.
Hvad der gør dig glad.
Hvad du ikke kan undvære.
Hvad der giver dig energi, styrke og udholdenhed.

For mit eget vedkommende var det en livsomvæltning at starte som selvstændig. Min reaktion var dengang at blive farvet lyshåret - jeg, som ALDRIG havde prøvet at få farvet hår før!

Har du haft stærke oplevelser, hvor dit personlige udtryk spillede en væsentlig rolle?

Meretes historie: 

Da Merete blev forfremmet til mellemleder, opdagede hun efter et par uger, at hun helt ubevidst var begyndt at tage sko på med hæl. Det gav hende følelsen af kompetent og troværdig.

Pias historie:

Efter at Pia var blevet bevidst om sin stilkerne, besluttede hun sig til, at nu var hun klar til at holde et meget vigtigt foredrag, som betød meget for hende selv, og som hun VIDSTE ville kunne hjælpe andre.

Hun havde i flere år været i tvivl, om hun turde stille sig op og tale om et alvorligt og trist emne, for hun vidste ikke, hvordan hun skulle klæde sig: "Måtte" hun klæde sig "glad" eller skulle det være "trist"?
Nu vidste hun præcist, hvordan balancen skulle være!

Marias historie:

10 år havde Maria brugt på at passe sin meget syge mand. Nu var han død - og Maria havde glemt, hvordan man levede.

Efter et intensivt vejledningsforløb blomstrede Maria op: Hun begyndte at bruge makeup, hun satte farver på sit tøj, og hun havde planer for, hvilke sociale arrangementer, hun ville begynde at deltage i.
Hun gav mig et kæmpe knus som tak!

Tøj handler om følelser

Tøj handler om følelser.
Tøj giver dig en følelse, og du udtrykker følelser med dit tøj.

Når du finder ud af, hvad din personlige stil - din stilkerne - er, kan du helt bevidst sammensætte dit tøj, så du får præcis dén følelse og dét udtryk, du ønsker og har brug for.

Du véd, hvad der skal til, for at du føler dig feminin.
Du véd, hvad der skal til, for at du føler dig kompetent.
Du véd, hvad der skal til, for at du kommer i godt humør.

Læs også: Hvornår føler du dig feminin?

Ryd op i din garderobe, men gør det med kærlighed

Vejen til at finde dit personlige udtryk går via en grundig oprydning i din garderobe.

Du er nødt til at vide, hvad du helt præcist har.
Hvad der gør dig glad.
Hvad du ikke kan undvære.
Hvad der giver dig energi, styrke og udholdenhed.

De ting, du har i din garderobe, har betydning for, hvordan du lever dit liv.

Har du mistet overblikket over din garderobe? Så har du heller ikke overblik over dit liv.

Holder du fast i tøj med "minder"? Så hænger du fast i fortiden og får svært ved at bevæge dig frem.

Bliver du ved med at gemme tøj, som du kunne passe engang? Så accepterer du ikke dig selv for den, du er, og du risikerer at miste dit selvværd og din selvtillid.

Det er hårdt psykisk arbejde at rydde ud, fordi du skal tage stilling til tøjet, og dermed tage stilling til dig selv, hver gang.

Derfor er det vigtigt at sætte dig delmål: F.eks. oprydning af overdele, oprydning af underdele, oprydning af sko osv. Husk at fejre det, hver gang du har nået dit delmål. På den måde holder du en positiv og selvkærlig tilgang til oprydningen, så den giver dig overskud og glæde.

Det er alle de små succeser undervejs, som vil bære dig igennem til dit endelige mål. Du er på vej til det liv, du drømmer om. Det er noget. du gør for dig selv, i kærlighed til dig selv, og med formålet at leve det liv, du drømmer om.

Læs også: Ida ville rydde ud i sin garderobe, men det gik helt galt!

Ryd op i din garderobe og dit liv

Ryd op i dit liv, ryd op i dine prioriteter, og beslut dig til, hvordan du vil leve dit liv.

Når du står ved dit personlige udtryk, accepterer hvem du er og er tro mod dig selv, giver det dig en enorm tryghed.

Du har fundet dit ståsted, du véd, hvad der betyder noget for dig, og du har styrke til at arbejde hen imod at nå dine mål.

Læs også: Tør du stå ved din stil? 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

15. juni 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Fredericia.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1