Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Undgå tøjkriser: Sådan opbygger du din basisgarderobe

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

De 5 elementer til opbygning din basisgarderobeEr du blevet tøjblind?

Du kender din garderobe. Du har selv købt alt tøjet, skoene og tilbehøret. Du ser på den hver dag.
- men kender du din garderobe?

Er din garderobe spændende?
Kan alt dit tøj sættes sammen på masser af forskellige måder?
Får du brugt alt dit tøj jævnligt?

Hvis ikke, så læs videre!

Så får du nemlig 5 konkrete elementer, som din garderobe bør have, for at du har en brugbar basisgarderobe, der redder dig ud af enhver tøjkrise.

Giv dig tid

Indledningsvis skal du vide, at dét at opbygge den perfekte basisgarderobe tager tid.

Det tager tid at rydde ud i din garderobe.
Det tager tid at finde de rigtige elementer.
Det tager tid at blive god til at kombinere og style ud / op / ned / hen.

Men når du HAR en lækker basisgarderobe, så

- sparer du tid, fordi du altid kan finde noget at have på
- sparer du ærgrelser, fordi du minimerer antallet af fejlkøb
- sparer du penge, fordi du bruger dit tøj mere og ikke har behov for at købe nyt

Sådan gør du

Det første, du skal gøre, er at rydde ud i din garderobe - og du skal være meget konsekvent!
Ellers risikerer du, at du står tilbage med nogenlunde det samme "rod", som du startede med.

Alt dette tøj skal ud:

- tøj, du ikke kan passe LIGE NU
- tøj, du ikke bruger (mindst 6 gange om året)
- tøj, der er slidt og i stykker (også yndlings-hygge-sweateren, hvis den er nuldret og hullet!)
- tøj, du føler dig umoderne i

Det er smart at gentage denne oprydning 1-2 gange om året, så du undgår at der "sniger" sig tøj ind, som igen bare fylder din garderobe og får dig til at miste overblikket.

De 5 elementer til opbygning din basisgarderobe

1. Undgå dubletter.

Har du en blå top med store hvide blomster, en blå top med små hvide blomster, en blå top med små gule og hvide prikker, en blå top med små hvide og lyseblå prikker - så har du ikke 4 forskellige toppe: Du har reelt 4 éns toppe (med mindre toppenes snit er væsentligt forskellige). Du får det samme udtryk, hver gang du tager én af toppene på.

Måske synes du, at det er en fordel, fordi du så ikke skal tage stilling, når du vælger top. Det er også helt fint! Så behold alle 4 toppe.

Men måske føler du, at du ser éns ud, selvom du skifter mellem de 4 toppe.

Er det tilfældet, er mit råd til dig: Vælg dén, du bedst kan lide og giv de andre væk.

4 éns toppe giver dig ikke flere stylingmuligheder. Det giver dig kun mindre plads og dårlig samvittighed, når du ikke får brugt dem alle lige meget.

Samme princip gælder selvfølgelig for dine jakker, bukser, jeans, sko osv.

Læs også: Har du også 5 af hver - og bruger kun 1?

2. Sørg for variation.

Har alle dine toppe rund hals? Så vælg en top med v-hals, næste gang du shopper.
Er alle dine kjoler mønstrede? Så vælg en énsfarvet, næste gang du køber en kjole.
Er alle dine sko sorte? Så vælg et par sko med farve, næste gang du vælger sko.

Jo flere forskellige designs, materialer, farver, mønstre og udtryk, dit tøj har, des flere muligheder får du for at sætte dit tøj sammen på interessante måder.

Selvfølgelig skal du ikke vælge tøj i et snit, som ikke klæder dig, bare for variationens skyld.

Derfor skal du ikke være bange for at prøve noget nyt: Du har mange flere muligheder, end du lige tror!

Læs også: Kant og personlighed - sådan gør du!

3. Undgå at inddele dit tøj i kategorier.

Har du tøj til "når du skal noget", når du skal gå med hunden, når du skal købe ind, når du bare skal være derhjemme, på job, til fest, når du skal på café?

Alt tøj kan styles til alt. Prøv at droppe opdelingen af dit tøj, og sæt det i stedet sammen på kryds og tværs.

Style dine jeans op med fede sko og en lækker jakke. Eller brug din festkjole til hverdag med sneakers og en strik.

Det giver dig mange flere muligheder med det tøj, du allerede har. Og du får BRUGT dit tøj, så det ikke bare hænger.

Læs også: 5 typiske styling fejl - og hvordan du undgår dem.

4. Vær modig og prøv.

Prøv at sætte tøj sammen, som du ikke har prøvet at sætte sammen før. Eller find en butik, du ikke plejer gå i, og vælg noget, du normalt ikke ville vælge - og nej, det er ikke nok at se det hænge på bøjlen, PRØV DET!

Måske finder du en ny, fed kombination. Eller du opdager, at du ligner en million i noget, du aldrig troede, du skulle se dig selv i.

Hvis ikke, så véd du i hvert fald, at du har prøvet.

Læs også: Hvor modig tør du være?

5. Brug 3-tings reglen, når du shopper.

Hvis du skal ud og købe noget nyt, er det vigtigt for at bevare din brugbare basisgarderobe, at du køber noget, der passer til dét, du har i forvejen.

Står du med et stykke tøj, som du gerne vil købe, så tænk på om du kan sætte det sammen med mindst 3 andre ting i din garderobe - og det skal ikke være de sorte bukser, de grå bukser og de blå bukser, for så snyder du dig selv!

Tænk: "Passer det til min nederdel? Min jakke? Min cardigan? Mine jeans? Min kjole?" - og lav gerne mindst 3 forskellige sæt i hovedet, inden du bestemmer dig.

Læs også: Planlæg shoppingturen...og kom hjem med det rigtige.

Nøjes ikke med "godt nok"

Overholder du disse 5 elementer, når du opbygger din basisgarderobe - og giver du dig tid til at finde det rigtige, ikke bare noget, der er "godt nok" - får du en spændende, brugbar og personlig garderobe.

En garderobe, som altid redder dig fra tøjkriser, giver dig ekstra tid og overskud i hverdagen, og sparer dig for endnu et "lige-før-lukketid-desperat-indkøb-som-kun-bliver-brugt-1-gang" fejlkøb.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

12. feb. 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og powerhos Powerjobsøgerne Rødovre.

27. feb. 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Brøndby.

4. mar. 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Nyborg.

5. mar. 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Ballerup.

19. mar. 2020: Foredrag "Udstråling, selvtillid og power" hos Powerjobsøgerne Kolding.

FOF kurser forår 2020: Vejen, Kolding, Esbjerg og Horsens.
Læs mere om FOF kurserne hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1