Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tøjkrise? Sådan vælger du det helt rigtige outfit

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

SelvsikkerDu kan ikke gætte dig til, hvad andre har på!

For nyligt talte jeg med en kvinde, som fortalte om sidste gang, hun følte sig "forkert" klædt på.

Det var til et bryllup.

Et bryllup. Selvfølgelig tog hun festtøj på, i det her tilfælde en flot kjole. Hun følte sig godt tilpas, smart og feminin. Men da hun kom til brylluppet, opdagede hun, at de fleste andre gæster var kommet i hverdagstøj.

Feststemning var der ikke meget af...

Og hun havde gættet forkert om, hvad de andre havde på!

(- lige i dét her tilfælde burde værterne nok have skrevet på invitationen, at påklædningen skulle være uformel...)

Tøj handler om følelser.
Dit tøj giver dig en følelse.
Du udtrykker følelser med dit tøj.

Vær bevidst om din påklædning. Den er meget vigtigere for dig selv og dine omgivelser, end du tror.

Vælg tøj, som DU føler dig godt tilpas i, som giver dig en god følelse og det udtryk, du ønsker.

(- om nødvendigt må du skabe feststemningen selv, ligesom kvinden til brylluppet!)

Læs også: Tøj handler om følelser: Det siger din stil om dig.

Når tøjkrisen rammer

Hvad skal du have på til:

  • Brunch med veninderne?
  • Job interview?
  • Havefest?
  • Sølvbryllup?
  • Skole-hjem samtale?
  • 40 års fødselsdagsfest?

- eller bare en helt almindelig hverdag?

Du kan jo i hvert fald ikke satse på at klæde dig efter, hvad du tror andre har på!

Læs også: 3 tips, der redder der ud af tøjkrisen.

Sådan vælger du det rigtige outfit

I gennemsnit bruger du ca. 15 min. hver dag på at finde tøj. Og det kan hurtigt blive til mere, hvis du prøver "i blinde" - altså det ene hele outfit efter det andet.

1. Find dit udgangspunkt

Forestil dig i stedet, at du har et udgangspunkt. Et stykke tøj eller tilbehør, som du VED får dig til at føle dig godt tilpas:
Det klæder dig, du ranker ryggen og du føler dig smart.

Dét stykke tøj vil højst sandsynligt tilhøre din Stilkerne. Altså tøj med et helt bestemt udtryk, som du altid føler dig godt tilpas i.

Stilkernen er forskellig fra person til person, men kan groft sagt inddeles i 6 kategorier:

Klassisk (traditionel, business, tidløs)
Enkel (tidløs, underspillet, minimalistisk)
Feminin (romantisk, kvindelig, sart)
Afslappet (casual, sporty, behagelig)
Boheme (flippet, farverig, eksperimenterende)
(usleben, sej, cool)

Læs også: De 6 stilkerner

2. Tilsæt andet tøj og tilbehør

Når du har fundet dit udgangspunkt, så tænk over, hvilken følelse, du gerne vil have, og hvilket udtryk, du ønsker dig til lige præcis dét, du skal nu.

Vælg tøj og tilbehør efter følelsen og udtrykket - og hvis noget ikke fungerer, så vend hele tiden tilbage til dit udgangspunkt - dét stykke tøj, der får dig til at føle dig godt tilpas.

Sørger du for at mærke efter, være tro mod dig selv og klæde dig efter det, kommer du ALTID afsted i det helt rigtige outfit!

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser 

Læs mere om FOF kurserne hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1