Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • 3 tips, der redder dig ud af tøjkrisen

3 tips, der redder dig ud af tøjkrisen

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

3 tips der redder dig ud af tøjkrisenVi har alle dage, hvor klædeskabet bare ikke indholder noget som helst, vi har lyst til at tage på.

Årsagerne kan være forskellige, men problemet er det samme: Tøjkrise.

Det betyder også altid, at du får brugt alt for meget tid og mental energi på at finde tøj.

Måske ender du med noget, du egentlig ikke bryder dig om, og det påvirker hele din dag negativt.

Derfor får du disse 3 tips, som redder dig ud af tøjkrisen.

Tøjkrise 1: Du føler dig kedelig.

Har du en tendens til at have det samme på hver dag, og begynder du at føle dig kedelig?

Hvis du altid vælger tøj i samme snit, vil du få det samme udtryk, også selvom det har forskellige farver og mønstre.

Læs også: Føler du dig lidt kedeligt klædt? Så let ændrer du det.

Løsning: Få overblik over din garderobe.

Lav en bøjle med de sæt, du har haft på den seneste uge. Prøv at se på tøjet: Ser det éns ud?

Er der kun jeans og toppe?

Eller kun cigaretbukser og blazere?

Eller kun kjoler og tunika?

Hvis du kan se, at du altid ender med det samme udtryk, så prøv at skifte nogle af dine hverdagssæt ud med "festtøj".

Det vil give din stil et løft og du føler dig ikke længere så kedelig til hverdag.

Her-og-nu tip: Brug tilbehør som smykker, tasker, tørklæder, hatte og sko til at pifte dit hverdagstøj op.

Tøjkrise 2: Du føler dig ikke tilpas i din krop.

Først og fremmest: Lær at elske den krop, du har. Du har kun én, pas på den (den passer på dig!) og lær at elske den på trods af diverse fejl og mangler.

Løsning: Fremhæv dét, du godt kan lide ved dig selv.

Prøv at flytte fokus fra, hvad du ikke bryder dig om, og find i stedet noget ved dig selv, som du godt kan lide.

Føler du dig lidt tyk eller oppustet? Så fremhæv i stedet dit ansigt med flot makeup, smykker eller hårpynt. Eller sæt fokus på dine ben og fødder med korte nederdele, stramme bukser og fede sko.

Vil dit hår ikke makke ret, så brug et hårbånd, et flot tørklæde eller en hat til at camouflere det.

Her-og-nu tip: Det er ok at vælge mere løstsiddende eller neutralt tøj de dage, hvor du føler dig skidt tilpas. Sørg dog for at gøre dit sæt feminint med f.eks. makeup, fine sko, hårpynt, en figursyet overdel eller en farverig taske, så du ikke gør dit humør endnu dårligere.

Læs også: Ja, du skal elske din skøre tøjstil og uperfekte udseende.

Tøjkrise 3: Du impulsshopper.

Hvis du konstant har lyst til at købe nyt, også selvom du ikke mangler noget, kan det være et tegn på, at du har andre problemer, som du forsøger at overdøve. Tal med nogen, hvis du har mistanke om det.

Falder du for gode tilbud og kommer hjem med tøj, du ikke har brug for og heller ikke får brugt?

Eller har du en tendens til at købe tøj, som du synes ser godt ud på manneqinnen eller på hende dér fra Instagram, som du synes ser sej ud - for så bare at opdage, at tøjet ikke ser godt ud på dig eller i øvrigt passer til noget af dét, du ellers har i garderoben?

Læs også: Planlæg shoppingturen og kom hjem med det rigtige.

Løsning: Find din stil og hvil i den.

Din stil er helt unik og personlig. Din personlige stil er lige så meget "værd" som andres. 

Hvis du prøver at få en anden stil, end den du er, vil du aldrig blive tilfreds. Fordi dét, du ser i spejlet, ikke afspejler den person, du er.

Læs også: Hvor tilfreds er du med din stil på en skala fra 1-10?

Find i stedet din egen stil.

Det gør du ved at rydde op i din garderobe og finde din stilkerne. Læs, hvordan du gør, hér: Kan du ikke finde din stil og hvad koster det dig i fejlkøb?

Når du har fundet din stilkerne, véd du, hvad der skal til for at du føler dig godt tilpas.

På den måde kan du shoppe mere bevidst.

Du kan med ro i maven købe nogle styles, som "stikker ud" fra din stil, men som kan kombineres med det tøj, du allerede har, og som sætter kant til din stil.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1