Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Hjem
 • Blog
 • Kedelig tøjstil? Her er stil tricket, som altid virker

Kedelig tøjstil? Her er stil tricket, som altid virker

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Kedelig tøjstil? Her er stil tricket, som altid virkerHar du af og til følelsen af, at du har det samme på dag ud og dag ind?

Selvom du véd, at du har skiftet tøj?

Så får du hér tips til, hvordan du pifter dit tøj op, så du føler dig mere spændende og interessant klædt, også selvom du ikke har købt nyt!

En strømlinet garderobe er ikke lykken!

Når jeg taler med kvinder om deres tøjstil, ønsker rigtig mange at få en helt bestemt stil - men det er faktisk ikke lykken!

Problemet er, at hvis du "strømliner" din garderobe, så den kun indeholder 1-2 forskellige slags tøj, får du hurtigt følelsen af at se éns ud hver dag.

 • Hvis du stort set kun ejer tunikaer, leggins og flade sko.
 • Eller hvis du kun har stramme bukser, habitjakker og sorte ankelstøvler.
 • Eller hvis alt dit tøj består af t-shirts, jeans og cardigans.
 • Eller hvis din garderobe udelukkende består af mønstrede kjoler og flade sandaler.

- så har du næsten ingen muligheder for at skifte udtryk.

Læs også: Drop det sikre og lær at mixe som en pro

Stiltricket, der altid virker

Hemmeligheden bag en spændende og personlig tøjstil er: Tøjet skal mixes - ikke matches!

Og det gælder, uanset hvilken alder, størrelse, højde, farver og stil, du har!

Så hvis du som automat reaktion har, at "tøjet skal passe sammen" - altså komme fra samme stilkerne, have samme farveskala, samme mønster, samme udtryk - skal du stoppe dig selv med det samme!

Fine kjoler skal IKKE sættes sammen med stilletter (med mindre du skal til fest).

- Brug i stedet afslappede sko som sandaler og sneakers eller rå sko som cowboystøvler og støvletter.

En mønstret skjorte skal ikke altid sættes sammen med ensfarvet (sort).

- Prøv i stedet at sætte den sammen med noget i en farve, som findes i mønstret - eller vælg en komplementær farve.

En blazer skal ikke altid sættes sammen med de bukser, den blev købt sammen med.

- Sæt den i stedet til din sommerkjole, dine jeans eller en lædernederdel.

Læs også: Kant og personlighed - sådan gør du!

Tænk i kontraster

Næste gang, du står foran spejlet og føler dig lidt kedelig, så prøv at skifte 1 del af dit outfit ud med noget, som er helt anderledes.

 • Hvis du stort set kun ejer tunikaer, leggins og flade sko - så skift f.eks. dine sko ud med ankelstøvler
 • Eller hvis du kun har stramme bukser, habitjakker og sorte ankelstøvler - så byt habitjakken ud med en denimjakke, gerne farvet.
 • Eller hvis alt dit tøj består af t-shirts, jeans og cardigans - så skift cardiganen ud med en blød blazer.
 • Eller hvis din garderobe udelukkende består af mønstrede kjoler og flade sko med runde snuder - så vælg et par grove vandrestøvler eller bikerboots!

Kant

Det handler om at sætte kant til din stil.

At du sætter dit tøj og tilbehør sammen på nye og spændende måder.

At du bevæger dit lidt væk fra din "comfort zone" og prøver ting af.

Selvfølgelig er det ikke alt, der virker.

Men prøv dig frem, mærk efter hvordan det føles - og opdag, hvor mange muligheder, du egentlig har!

Læs også: De 6 metoder til kant

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1