Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Sådan finder du den perfekte nederdel til din kropsform

Sådan finder du den perfekte nederdel til din kropsform

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Nederdel modelI sidste uge fik du tips til at gøre nederdel til din nye yndlings style

Fik du ikke læst sidste uges blogindlæg?

Så finder du det hér: Virker nederdel ikke for dig? Se, hvordan du gør den til din nye yndlings style!

I dag får du en oversigt over de bedste nederdele til din kropsform.

Hvis du har pæreform

Hvis dine hofter er bredere end dine skuldre, skaber du balance i din silhuet ved at vælge en nederdel med lige snit, evt. let A-form eller en nederdel, der falder tungt.

Undgå ekstra stof omkring hofterne som f.eks. lommer, plisseringer, flæser.

Sørg for at markere din talje ved at tage overdelen ned i nederdelen (evt. bare det forreste af overdelen).

Nederdel i lige snit let A formet

Hvis du vælger en løs nederdel, så sørg for at tage en stram overdel på. Hvis du føler, at du viser lidt for meget figur, så tag en kort jakke eller cardigan, som du ikke lukker, ud over.

Vælger du en stram nederdel, så sørg for at den er i et enkelt design uden for mange detaljer, og gerne i en mørk farve. Det vil få dine hofter til at syne smallere.

Hvis du er firkantet

Har du ikke så mange former, kan du let give give illusionen af hofter ved at vælge nederdele i A-snit, med lommer, plisseringer og læg.

Vælg også gerne en lidt løs overdel, som slører dine manglende former, men husk at stoppe overdelen ned i nederdelen, eller brug et bælte i taljen.

Undgå stramme nederdele og stramme overdele. De vil afsløre, at du er lige-op-og-ned.

Nederdel med folder

Hvis du er buttet

Hvis du har lidt for meget på sidebenene, som du gerne vil camouflere, er det en god idé at vælge en figursyet top i let løs pasform.

Det bedste for dig vil være at vælge en top i samme farveholdning som din nederdel, og så have en figursyet jakke eller cardigan ud over.

En nederdel med lige snit eller som falder tungt er det bedste for dig. Marker evt. din talje ved at stoppe din overdel ned fortil, og så lige løsne den lidt op, så den folder lidt.

Undgå at sætte løse overdele og løse underdele sammen, ligesom du bør undgå at sætte stramme overdele og stramme underdele sammen.

Lang plisseret nederdel

Hvis du er timeglas formet

Har du en fin talje, gælder det om at finde den (!) og udnytte den.

Vælg en nederdel, der sidder tæt til, og en let løs overdel.
Eller en tætsiddende overdel, og en mere løs nederdel.

Du kan også vælge løse overdel til en løs nederdel, men så bør du markere din talje med et bælte.

Prikket halvlang nederdel og stram top

P.S. Jeg véd godt, at jeg ikke selv har de alle de forskellige kropsformer. Men jeg har forsøgt at finde billeder, der kommer så tæt på dét, jeg beskriver, som muligt.

Har du lyst til at få flere tips til, hvilket tøj og hvilke tøjsnit, der er allerbedst til lige netop dig?

Så meld dig ind i min medlemsklub "Gitte M Tøj og Stil".

Ved indmeldelse får du tilsendt et Stilkort, hvor du skal svare på nogle spørgsmål om dit valg af tøj, hvor du shopper, og så skal du sende mig nogle billeder af dig selv.

Ud fra stilkortet laver jeg en oversigt til dig, hvor du kan blive klogere på bla. hvilke tøjsnit, der klæder dig, og hvilken slags tøj, du sandsynligvis vil føle dig bedst tilpas i.

Som medlem af klubben får du store rabatter på mine ydelser, mulighed for op til 4 gange personlig rådgivning om måneden over telefon, mode og stiltips, og adgang til den lukkede Facebook gruppe, hvor du kan dele dine erfaringer med mig og andre medlemmer.

Priser fra kr. 99,- pr. md.

Læs mere og meld dig ind i klubben hér: Medlemsklubben Gitte M Tøj og Stil.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

"Senior med stil" - ugekursus på Marielyst Højskole 19.-23. august 2019.

Læs mere og tilmeld dig her: "Senior med stil".

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1