Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Hjem
 • Blog
 • Derfor er overdressed bedre end underdressed

Derfor er overdressed bedre end underdressed

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M OverdressedOk - jeg véd, at du måske tænker, at du helst ikke vil skille dig ud. Nogensinde.

For du har fået at vide, at du ikke må

- være pyntesyg
- larme
- tro, at du "er noget"

Men hvem har egentlig bestemt de regler? Er det ikke bare nogen, som ikke bryder sig om, at du måske ser bedre ud end dem?

- Du kan i hvert fald være fuldstændig sikker på, at hvis der er kommer én og kommenterer dit udseende negativt, så er det ikke én, der har gjort mere ud af sit udseende, end dig. Det er altid en, der har gjort mindre ud af det, end dig!

I øvrigt plejer jeg gerne at sige, at der kun er ét eneste tidspunkt, hvor du bliver "for meget": Det er, hvis du har taget en smuk, hvid kjole og diadem på til festen - og det ikke er DIG, der er bruden!

At være overdressed fører en masse positive ting med sig

Har du tænkt over alle de positive ting, der følger med, hvis du gør lidt ekstra ud af dig selv og din stil?

 1. du føler dig ikke kedelig
 2. du får brugt dit "festtøj" mere end 1 gang
 3. du viser, at du har gjort dig umage af respekt for værten og de andre gæster (i stedet for at være p... ligeglad)
 4. de andre synes, at du ser hammer godt ud (og er lidt misundelige over, at de selv ser lidt kedelige ud)
 5. du er altid klar til at møde hvem-som-helst - du véd aldrig, om du møder din fremtidige kæreste eller får et tilbud om drømmejobbet lige dén dag

Og husk så: Når du får en kompliment - så sig tak! (i stedet for at nedgøre dig selv ved at sige, at "det er da ikke noget", "det er bare en gammel sag" eller lignende).

Læs også: "Ja, du skal elske din skøre tøjstil og uperfekte udseende".

Sådan tackler du komplimenter

Måske har du lidt svært ved at tage imod ros. Derfor kommer hér 7 konkrete tips til, hvad du siger, når nogen siger noget pænt til dig:

 1. "Jeg er vild med din stil!" (Tak, jeg kan også godt lide din).
 2. "Wow, du har da gjort noget ud af det!" (Tak!)
 3. "Er du på vej til fest?" (Nej, det er bare sådan, jeg klæder mig. Eller "Nej, men jeg er altid klar til en god fest!" Det kan faktisk udløse en invitation...!)
 4. "Du ser fantastisk ud!" (Tak!)
 5. "Hvor har du købt _____ ?" (Hvis du har lyst, så sig det. Eller du kan bare sige "Det kan jeg ikke huske. Jeg har opbygget min garderobe over lang tid".)
 6. "Jeg elsker dine solbriller!" (Tak!)
 7. "Det ser flot ud, men jeg kunne ikke selv have det på!" (Det ved du jo ikke, før du har prøvet!)

Sådan tackler du dumme / negative ting, folk kan finde på at sige

Ikke alle har lært, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man tie stille. Som jeg skrev før, så er det tit usikre mennesker, som tror de får det bedre af at nedgøre andre (det gør de så bare ikke, tvært imod).

Hvis du støder på nogle af disse negative mennesker, så hav medlidenhed med dem, og brug disse svar:

 1. "HVORFOR har du gjort SÅ meget ud af det?" (Jeg kan lide at se pæn ud! Tak!)
 2. "Hvor er kostume festen?" (Jeg var ikke klar over, at der var én. Måske skulle jeg tage hen til den!)
 3. "Det ser ud til at have taget lang tid!" (Det har det. Tak, fordi du lægger mærke til det!)
 4. "Det passer slet ikke sammen!" (Definér "passe sammen").
 5.  "[Glor]" (Ignorér).
 6. "[Griner]" (Som regel sender jeg et isnende blik (det er jo virkelig dårlig opførsel) og ignorerer dem).

Altid vær dig selv og gå ikke på kompromis

Selvfølgelig har vi alle sammen dage, hvor vi ikke orker opmærksomhed. Og det er også helt i orden!

Bare husk altid at være dig selv og gå ikke på kompromis. For det vil ødelægge dit selvværd og din selvtillid, når du ikke lever op til dine egne standarder og prøver at være en anden, end den du er.

Og du er aldrig overdressed! Det er de andre, der er underdressed.

Hvor er festen? Dér, hvor du er, selvfølgelig!

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

"Senior med stil" - ugekursus på Marielyst Højskole 19.-23. august 2019.

Læs mere og tilmeld dig her: "Senior med stil".

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1