Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Hjem
 • Blog
 • Matador look eller Med på moden: Sådan bruger du secondhand

Matador look eller Med på moden: Sådan bruger du secondhand

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Gitte M Sådan lykkes du med genbrugGenbrug. Second-hand. Pre-loved. Vintage.
Forskellige ord, der dækker over det samme: Tøj, der har haft mere end 1 ejer.

Bæredygtighed er blevet in, og dermed er køb-og-smid-væk kulturen også på vej ud, og vi blivere mere og mere optaget af at genbruge. Også tøj.

Men der er et par fælder, du bør undgå, hvis du gerne vil se smart ud i genbrugstøj, og ikke risikere at ligne én, der er faret vild i DR´s kostumeafdeling...

Fælderne, du bør undgå

Disse ting bør du altid gå udenom i genbrugsbutikken:

 1. Slidt, hullet eller tøj, der er i stykker.
 2. Tøj, der ikke passer til din kropsform.
 3. Tøj, der er for stort eller for småt.
 4. Tøj, som ikke passer sammen med noget af det, du allerede har i din garderobe.

Når du kommer hjem, er det vigtigt når du sætter dit tøj sammen, at du vælger mindst 1 style, som du har købt fra ny, så du får et opdateret udtryk.

Læs også: Cool eller kikset: Sådan lykkes du med secondhand og genbrug.

Hold øje med moden

Mode er cyklisk - dvs. de samme tøjsnit, som var populære tidligere, kommer før eller siden igen. Men altid i en opdateret version, som giver udtrykket et tvist.

Hér er lidt af dét, du med fordel kan finde i genbrugsbutikkerne, og sætte sammen med noget nyt, så du får et frisk udtryk.

Fra 60'erne:

 • Korte nederdele
 • Leopardprint
 • Baret hat
 • Satin
 • Plisseringer

Fra 70'erne:

 • Kjoler med slå-om effekt
 • Boheme 
 • Bukser med svaj
 • Frynser
 • Brun og orange

Fra 80'erne:

 • Brede skuldre
 • Jakkesæt
 • Pailletter og metallic effekt
 • Joggingsæt / sportstøj
 • Denim 

Fra 90'erne:

 • Gennemsigtige materialer
 • Fløjl
 • Slip dress (enkel kjole med tynde stropper)
 • Bæltetasker
 • Batik

 - Det kan jo også være, at du allerede har nogle af de her ting liggende allerbagerst i skabet. Eller din mor har!

Læs også: Ida ville rydde ud i sin garderobe, men det gik helt galt!

Har du lyst til at få tips til næste sæsons mode, personlig vejledning - eller mig som livline, når du står i en tøjkrise?

Så meld dig ind i min medlemsklub "Gitte M Tøj og Stil".

Fra bare kr 99,- om måneden får du udarbejdet et personligt stilkort (værdi kr. 495,-), du bliver medlem af den lukkede Facebook gruppe "Gitte M Tøj og Stil", hvor du kan stille spørgsmål, selv komme med tips og hvor du får nyheder før alle andre. 

For kun kr. 299,- får du udover ovenstående også mode og stiltips til den nye sæson 2 gange årligt via mail, og 15 min. personlig vejledning hver måned.

Vælger du Stort medlemskab for kr. 699,- får du udover alt det, de andre medlemskaber får, 30 min. personlig vejledning fra start og derefter adgang til 4 gange personlig rådgivning hver måned.

Læs mere om klubben hér: Medlemsklubben "Gitte M Tøj og Stil."

Gitte M medlemsklub

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

"Senior med stil" - ugekursus på Marielyst Højskole 19.-23. august 2019.

Læs mere og tilmeld dig her: "Senior med stil".

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1