Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Ja, du skal elske din skøre tøjstil og uperfekte udseende

Ja, du skal elske din skøre tøjstil og uperfekte udseende

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M Stå ved din stilTøj handler om følelser. Men det handler også om accept.

Det er nemlig først, når du begynder at acceptere dig selv, din kropsform, din stilkerne og din personlighed, at alle muligheder åbner sig for dig.

3 kvinders historie

I sidste uge talte jeg med en kvinde, som i mange år havde undertrykt sin feminine tøjstil.
Hun var bange for, at det ville have negativ indflydelse på hendes karriere, hvis hun klædte sig "for feminint".

Jeg talte også med en kvinde, som længe havde forsøgt at "tøjle" sin sprælske tøjstil, fordi hun syntes, at hun skilte sig for meget ud.

For nyligt fortalte en tredie kvinde mig, at hun helt med vilje tonede sit tøj ned, fordi hun syntes, at hendes personlighed fyldte "for meget".

Disse 3 kvinder er gode eksempler på, hvordan vi mere eller mindre bevidst prøver at indrette os efter, hvad vi tror andre tænker om os.

Selvrespekt

Det er helt naturligt, at vi gerne vil passe ind. Det ligger dybt i os, at vi kan risikere at blive "ædt af en løve", hvis vi ikke passer ind i fællesskabet.

Men det er ikke længere en livsnødvendighed at passe ind for at overleve.

Hvis du går for meget på kompromis med din stil, din personlighed og dine følelser, risikerer du at miste din selvtillid, dit selvværd og din selvrespekt.

Fordi du instinktivt kan mærke, at du ikke er tro mod dig selv.

Læs også: Ja du må gerne have masser af personlighed OG føle dig lækker!Ja du må gerne have masser af personlighed OG føle dig lækker!

Accept

Accepter din krop
Klæd dig efter din kropstype i tøjsnit, som skaber balance i dit udtryk.
Og undgå nederlaget ved gang på gang at vælge tøjsnit, som får dig til at føle dig helt forkert.

Læs også: Hvilke tøjsnit skal du vælge? Mine bedste styling tips til 4 kropsformer

Accepter din tøjstil
Når du har fundet din stil, har du ro til at udvikle dit personlige udtryk.
Og du undgår at føle dig forkert og "utjekket", når du prøver at kopiere andres stil.

Læs også: Tøj handler om følelser: Det siger din stil om dig

Når du accepterer din kropsform og personlige stil, véd du også, hvordan du undgår at fylde din garderobe med tøj, du aldrig får brugt, fordi det giver dig den helt forkerte følelse.

Begynd rejsen mod den gode følelse

Til dig, der holder af et enkelt og stilrent udtryk
Du skal ikke være ked af, at du ikke bryder dig om flæser, pailletter og blonder.

Glæd dig i stedet over at du har et enkelt udtryk, som er stilrent og langtidsholdbart.

Til dig, der elsker farver, mønstre og masser af detaljer
Lad være med at tænke, at "nu må jeg ikke være for meget", fordi du er bange for, at andre ikke har gjort så meget ud af deres udtryk, som du har.

Glæd dig i stedet over, at du giver den gas, og nyd at du spreder farve og godt humør overalt, hvor du kommer.

Til dig, der føler dig velklædt i klassiske snit og elsker en god basis garderobe
Lad dig ikke gå på af, at du ikke falder for det nyeste mode fund.

Glæd dig i stedet over, at din stil er evigt aktuel og passer til enhver lejlighed.

Læs også: Udfordring: Mit tøj afspejler ikke min personlighed

Uanset hvilken stil, du har, et det OK at have netop din stil

  • Det er ok at vise din personlighed med dit tøj.

  • Det er ok at gøre mere ud af dit udtryk, end dem, du er sammen med, har gjort.

  • Det er ok at elske din skøre tøjstil og uperfekte udseende.

Det er nemlig præcis dét, der gør dig til den du er. Og så er du helt perfekt!

Hvis du gerne vil have min hjælp og opmuntring til at komme i gang med en forandring, eller har brug for ny inspiration til din stil, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 51915403 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt Stylecoach Gitte M

- Jeg tilbyder også gavekort, hvis du har lyst til at give én du holder af, et frisk stil-pust.

P.S. For nyligt fik jeg denne mail, og det er kommentarer som dén, der gør mig glad ind i sjælen og støtter mig i troen på, at jeg virkelig kan gøre en forskel.

Hej Gitte.
Du er en spændende kvinde, som jeg er blevet vild med at følge, efter at jeg har været til et af dine foredrag.
Syntes virkelig du er god til at kommunikere ud, så det er til at forstå, og jeg får lyst og energi til at prøve dine råd af på mig selv.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1