Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Ikke 2 er ens: Sådan opbygger du DIN basisgarderobe

Ikke 2 er ens: Sådan opbygger du DIN basisgarderobe

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M Kjole og læderjakke"Min basisgarderobe er vist helt forkert"

Citatet ovenfor er fra ét af de mini-styling kurser, jeg holdt i efteråret.

Det kom fra en kvinde, der havde læst i et dameblad, at en bestemt style nemt kunne sættes sammen med "hendes basisgarderobe".

Hun kunne bare slet ikke genkende "hendes" basisgarderobe. Den så i hvert fald ikke ud, som damebladet forestillede sig.

Sådan har du måske også af og til tænkt?

Basisgarderoben er unik for dig

Så er du ikke alene.
- og du har ikke nødvendigvis en "forkert" basisgarderobe af den grund!

Din basisgarderobe er kun forkert, hvis du kæmper med at finde sæt, fordi du ikke synes, at der er noget, der passer sammen.

Eller hvis du gang på gang ender i tøjkrise, og slet ikke mener, at du har noget at tage på.

Den gode basisgarderobe består af tøj og tilbehør, som kan kombineres på kryds og tværs, og styles til alle lejligheder.

Men da vi alle sammen har vores egen stilkerne, og vores egen personlige stil, vil den være forskellig fra person til person.

- det kan jo f.eks. ikke nytte noget at opbygge en basisgarderobe med blazerjakker, pencilskirts og hvide skjorter, hvis du føler dig helt forkert i klassisk tøj!

7 tips til den perfekte basisgarderobe

1. En basisgarderobe består kun af tøj, som du rent faktisk bruger.

2. Det meste af tøjet tilhører din stilkerne.

3. Tøjet passer til den kropsform, du har nu.

4. Der er kun få éns stykker tøj - f.eks. 1 kort nederdel, 1 lang nederdel,1 par jeans, 1 kjole, 1 jakke, 1 cardigan, 1 par bukser osv.

5. Tøjet er holdt i farver, som du godt kan lide at sætte sammen.

6. Dine sko har forskelligt udtryk, f.eks. sneakers, højhælede, støvler, støvletter, sandaler, loafers, ballerinaer.

7. Du har et udvalg af forskellige accessories som f.eks. tasker, smykker, tørklæder, bælter osv.

Den perfekte basisgarderobe

Følger du de hér 7 tips, får du en basisgarderobe, hvor du

  • altid kan finde noget at tage på
  • altid føler dig godt tilpas
  • altid kan style dit tøj til enhver lejlighed, uanset om det er til hverdag eller fest

Og så lige et par ekstra tips:

Prøv ikke at få så neutral en basisgarderobe, som muligt - det bliver hurtigt kedeligt.

Undgå at dele dit tøj op i "festtøj", "arbejdstøj", "fritidstøj" osv. For at kunne style dit tøj til alt, skal du også være klar til at sætte alt sammen.

Vær omhyggelig med at vælge tøj, som du bruger ofte, i en god kvalitet. Så kan du altid supplere med et par aktuelle styles i sæsonen, så du hele tiden har et frisk og moderne udtryk.

Kender du én, der ønsker sig ny inspiration til garderoben?

Så skulle du måske overveje at give hende et gavekort!

Du bestemmer helt selv, hvad gavekortet skal gælde til, og hvor meget du vil give.

Gavekortet er personligt, udfyldes med navn og sendes som en pdf, som du selv kan skrive ud og pakke flot ind.

Gitte M Gavekort

 

P.S. Med den perfekte basisgarderobe kommer du ikke til at mangle outfits til hverken hverdag eller fest - du kombinerer bare det tøj og tilbehør, du allerede har, så du får følelsen af feminin, fest og fed stil.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1