Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Hvilke tøjsnit skal du vælge? Mine bedste styling tips til 4 kropsformer

Hvilke tøjsnit skal du vælge? Mine bedste styling tips til 4 kropsformer

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M pige ved hegnHar du prøvet at købe et stykke tøj, som du bare MÅTTE have - for bagefter at opdage, at det slet ikke sidder godt på dig?

Så kan det være, at du har brug for et par gode tips til, hvordan du vælger de tøjsnit, der får tøjet til at sidde bedst på dig.

Vi er alle sammen forskellige (heldigvis!), og der vil være masser af undtagelser, men denne gang vil jeg give en kort oversigt over, hvilke snit der er specielt gode, og hvad du skal bruge med forsigtighed, alt efter hvilken kropsform, du har.

Fælden, du bør undgå

Er der noget ved din krop, du synes skal gemmes væk? 
- Det kan f.eks. være en bule på maven, lidt ekstra kg. på sidebenene, eller brede hofter.

Så er det meget sandsynligt, at du fokuserer enormt meget på at dække lige præcis dét!
Og dermed løber du en risiko for at overse de fordele, du har - for vi har alle sammen noget pænt, vi kan fremhæve.

Derfor er det vigtigt, at du forsøger at se på helheden, frem for at fokusere på 1 eller flere ting, du ikke er tilfreds med.

Timeglas

Hvis du er timeglas formet, synes du måske at det er svært at finde tøj, som ikke får dig til at se større ud, end du er.
For at undgå det, er det vigtigt at du fremhæver din fine talje.

Det gør du allerbedst med en top eller kjole i slå-om snit.
Undgå for stort og løst tøj uden form.

Buttet

Har du lidt for mange kg. på sidebenene, synes du måske at det altsammen skal skjules.
Men det er meget vigtigt, at du altid vælger tøj med facon, og at tøjet ikke er for stort.

Derfor bør du vælge at have en jakke, vest eller cardigan ud over din top
Den skal ikke lukkes, for derved skaber du 2 lodrette linjer, der gør dig visuelt højere og slankere.

Undgå alle vandrette linjer (stor farveforskel mellem overdel og underdel, bælter, striber på tværs uden noget ud over).

Pæreform

Er du bredest omkring hofterne, og vil du gerne have en mere harmonisk figur?
Så er det vigtigt, at du fremhæver dine skuldre, så de visuelt får samme bredde som dine hofter.

Det gør du allerbedst med overdele med pynt på skuldrene, brede udskæringer eller skulderpuder.
Undgå en tydelig vandret linje dér, hvor du er bredest (hofteskæring).

Firkantet

Er du firkantet, og synes det er irriterende, at du mangler former?
Så er det vigtigt, at du snyder dig til de former, du ikke har, ved at fremhæve både skuldre og hofter.

Det gør du allerbedst med en figursyet jakke.
Undgå stramme toppe uden noget ud over.

Flere styling tips

Der er selvfølgelig masser af andre styling tips, der giver dig en harmonisk figur og får tøjet til at sidde bedre - det her var bare nogle ganske få.
Og som sagt, er vi allesammen forskellige, og det én gerne vil fremhæve, vil en anden måske gerne skjule.

Derfor er styling så individuel.

Læs også: Hemmeligheden bag velsiddende tøj: Kend din kropsform.

Læs også: Forkæl din kropsform med de helt rigtige tøjsnit.

Personlig rådgivning

Har du lyst til at vide helt præcist, hvilke tøjsnit DU skal gå efter?
Eller har du styr på din kropsform, men savner inspiration til at finde nye måder at klæde dig på?

Så hjælper jeg dig gerne med de tips og tricks, netop du har brug for, for at tøjet sidder perfekt.

P.S. Jeg kommer jævnligt til Jylland, og hvis du gerne vil spare lidt på kørslen, så kontakt mig hør, hvornår jeg næste gang kommer i nærheden af dig.

Kontakt Gitte M

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1