Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Hjem
 • Blog
 • 10 gratis ting du kan gøre, når du er træt af din stil

10 gratis ting du kan gøre, når du er træt af din stil

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M Miks og match reglerNår du føler, at du har haft alting på 100 gange...!

Kender du det?
Du synes efterhånden, at du har det samme tøj på igen og igen.

Du ser éns ud hver dag.
Og føler dig måske lidt kedelig.

Den nemme, men lidt dyre løsning

Den nemme løsning er selvfølgelig at købe nyt.

Og det kan da også være en god idé - HVIS du altså køber noget, som passer til mindst 3 ting, du allerede har i din garderobe.

Men faktisk er et "benspænd" som at føle dig træt af din stil, en gave.

Fordi så får du mulighed for at gentænke din garderobe, overveje helt nye tøj sammensætninger og måske droppe en regel eller 2.

Drop reglerne

"Jeg kan ikke finde ud af at sætte mit tøj sammen".
Dén sætning hører jeg rigtig tit!

Men det behøver ikke at være så svært at sætte dit tøj sammen, som du måske tror.

Ofte er det regler, som du bevidst eller ubevidst forsøger at overholde, der forhindrer dig i at prøve nye tøj sammensætninger.

Er din overbevisning reel eller ej

- Regler kan nu være gode nok, f.eks. den med at en kort nederdel er upraktisk, hvis du er vinduespudser.
Eller dén med at din silkekjole nok ikke holder så længe, hvis du arbejder som pædagog.

Men regler, som du selv har "fundet på", og som ikke umiddelbart giver mening for andre end dig, kan være hæmmende for dig.

Her er nogle eksempler på regler, jeg er blevet præsenteret for:

- Hvis jeg har kjole på, så SKAL jeg også have pæne sko på, fordi det passer sammen. (Nej, sæt kant til din kjole med rå støvler eller sneakers og gør den hverdagsvenlig).

- Jeg må kun have max. 3 farver på samtidig (Nej, brug det antal farver, du har lyst til og som du kan lide).

- Jeg kan kun have ét stykke tøj med mønster på ad gangen (Nej, eksperimentér gerne, det giver en flot effekt).

- Mit "fine tøj" og smykker kan kun bruges til festlige lejligheder (Nej, giv dit hverdagstøj et løft ved at kombinere med én af dine "fine" ting).

- Jeg er for gammel / ikke typen til at gå i nederdel / kjole / jeans osv. (For gammel i forhold til hvad? Hvis du nu prøver, så bliver du måske "typen", og du får en masse nye muligheder).

Læs også: Hurra for dig, der tør bryde modereglerne.

Disse 10 gratis ting kan du gøre, når du er træt af din stil

 1. Vend bøjlen, når du har haft tøjet på. Det giver overblik over, hvilket tøj, du ikke får brugt (så du kan få gang i det.)

 2. Prøv at bruge tøjet på nye måder: Tag 2 jakker på, sæt 2 skjorter sammen, brug cardiganen under din kjole eller buksedragt, brug dit tørklæde som sjal, som nederdel eller som top osv.

 3. Få mere gang i dine accessories. Prøv at sætte andre sko, smykker, halstørklæder, tasker, hatte osv. til dit tøj.

 4. Drop at "klæde dig efter din alder".

 5. Lad som om du skal til fest og giv din stil gas til hverdag.

 6. Sæt flere end 2 styles sammen - gerne 3, 4 eller 5 (accessories tæller ikke!)

 7. Lav 3 eller flere sæt med den samme style.

 8. Lad dig inspirere af modemagasiner, Instagram og Pinterest. Se på farvesammensætninger, mønstre og nye måder at style tøjet på.

 9. Tag billeder af dig selv med tøjet på og lav en dagbog, så du undgår at have det samme på hele tiden.

 10. Lad være med at tage det alt for alvorligt. Det er kun tøj. Klæd dig i godt humør!

Læs også: Miks og match: Sådan kommer du i gang.

Læs også: 12 tips der giver dig god stil.

Gør én du holder af, mere smart og glad hver dag.

Står du og mangler den perfekte gave til én, du holder af?
Så køb et gavekort til personlig rådgivning hos mig!

Du har frit valg til, hvad gavekortet skal bruges til: Det kan f.eks. være et garderobetjek, en stilguide, en shopping tur - eller din helt egen kombination.

Du bestemmer også helt selv, hvilket beløb gavekortet skal være på (der behøver ikke at stå beløb på gavekortet).

Klik på billedet og læs mere.

Gavekort til Gitte M

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1