Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Tøj handler om følelser: Det siger din stil om dig

Tøj handler om følelser: Det siger din stil om dig

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Tøj handler om følelserJa, det betyder noget, hvad du har på.

Det handler ikke om at være med på moden - slet ikke.

Det handler om, at du har taget stilling til, hvad der klæder dig og hvad du føler dig godt tilpas i.

Hvis du har tøj på, som ikke får dig til at føle dig lækker / smart / godt tilpas, vil det før eller siden smitte af på dit humør og din energi.

Du føler dig lidt kedelig, ikke feminin og du risikerer at blive mere og mere ligeglad.

Og de negative følelser virker begge veje, fordi du både overfor omverdenen og dig selv signalerer, at du har givet op og mistet respekten for dig selv.

Læs også: Ja du må gerne have masser af personlighed OG føle dig lækker!

Tag stilling til hvad der klæder dig

Derfor gælder det om, at du tager stilling til hvad der klæder dig.

Hvilke tøjsnit er gode for dig.
Hvilke farver elsker du at have på.
Hvilken stil føler du dig godt tilpas med.

Jeg har set det så mange gange: Når først en kvinde er blevet mere bevidst om sin stilkerne og de rigtige tøjsnit til hende, blomstrer hun op, bliver lige 3 cm. højere og meget mere glad.

Læs også: Hemmeligheden bag velsiddende tøj: Kend din kropsform!

Sådan får du en stil, du kan li`

Du kan sagtens selv starte med at prøve at finde ud af, hvilket tøj, der er godt for dig.

Det her kan du selv gøre:

Gennemgå din garderobe - ALT dit tøj og tilbehør.
Dét, der giver dig et smil på læben og som du har lyst til at have på lige nu, beholder du.

Dét, du er i tvivl om, lægger du under sengen eller på loftet. Så kan du altid se, om du kommer til at mangle det.

Dét tøj, du ikke umiddelbart kan finde en anledning til at have på, som er slidt eller hullet eller som du ikke kan passe, skal ud med det samme.
Prøv det tøj, du er i tvivl om, og brug evt. et spejl eller få en veninde eller ven til at tage billeder af dig undervejs.

Læs også: Sådan giver en oprydning dig mere tøj.

Du er nødt til at være hård og konsekvent her, for hvis du bare bliver ved med at lægge tøjet tilbage hvor det kom fra, fordi det har været dyrt, vækker minder, eller det måske kommer til at passe, når du har tabt 5 kg, kommer du ingen vegne.

Du kan heller ikke bare nøjes med at kigge på din garderobe "sådan i et overblik" - for sådan gør du jo altid, og dét har ikke gjort nogen forskel!

Har du lyst til at få hjælp til at komme i gang med at finde ind til din stil?

Så hjælper jeg selvfølgelig gerne!

Du kan evt. starte med at melde dig ind i min medlemsklub "Gitte M Tøj og Stil".

Der får du - uanset hvilket abonnement, du vælger - altid udarbejdet et personligt stilkort, som siger noget om i hvilken retning din stil er (din stilkerne), hvilke tøjsnit, der klæder dig, og hvad du evt. kan arbejde videre med.

Du får også altid gode rabatter på mine ydelser, f.eks. garderobetjek.
Afhængig af dit abonnement får du tilbudt personlig rådgivning hver måned og tips til, hvad du kan finde i butikkerne til den nye sæson.

Abonnement fås fra kr. 99,- pr. måned, og så får du også adgang til den lukkede Facebook gruppe for medlemmer.

Læs mere om klubben hér: Medlemsklubben Gitte M Tøj og Stil.

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1