Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Træt af kedelig tøjstil? Sådan kommer du videre

Træt af kedelig tøjstil? Sådan kommer du videre

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M:Træt af kedelig tøjstilEt ønske om forandring 

Når jeg får henvendelser fra folk, der ønsker min vejledning, er det som regel mennesker, der har et ønske om at forandre deres stil.

Ofte har de selv prøvet at gøre noget ved deres problemer i længere tid, men det er ikke lykkedes dem at komme videre.

Annes historie (navnet er ændret)

Anne synes at hun har en lidt kedelig og forudsigelig stil.
Det gode er, at alt hendes tøj passer sammen, så hun ikke behøver at tænke over sammensætningen om morgenen.
Men der mangler kant og personlighed, og hun føler tit, at hun ser éns ud.

De lange orange støvler
Anne har et par lange, orange støvler, som hun aldrig har brugt.
Jeg foreslog hende at tage dem på, gerne inden under et par bukser eller en lang kjole, så de ikke var helt så iøjenfaldende.

Så ville Anne jo få noget kant med det tøj og tilbehør, hun allerede havde.

Men Anne var ikke helt klar til at prøve at tage støvlerne på.

Heller ikke selvom det var en forholdsvis lille ting, hun ikke var nødt til at ændre ved resten af hendes tøj, og hun ikke behøvede at købe noget nyt.

Anne har ikke tænkt sit ønske om forandring igennem
Anne har et ønske om forandring, men hun har ikke tænkt igennem, hvad der skal til for at opnå den forandring.

For at ændre noget, må Anne overveje om hun er villig til at "ofre" dét, at hendes tøj er nemt at sætte sammen og ikke vækker opmærksomhed, for i stedet at få en mere spændende og personlig stil, som måske tager lidt ekstra tid at planlægge.

Læs også: Mere kant, ja tak!

Tænk dine ønsker om forandring igennem

Går du også og ønsker dig en ny tøjstil, en ny frisure eller at tabe dig?

Og det bliver ikke rigtigt til noget?

Så er det måske fordi du ikke har gennemtænkt hvad der skal til, for at du opnår den forandring.
Der er kun én, der kan få forandringen til at ske: Nemlig dig selv!

Læs også: Udfordring: Mit tøj afspejler ikke min personlighed.

Ethvert ønske har en konsekvens

Hvis du f.eks. ønsker dig en fed tøjstil med masser af kant og personlighed, så tænk over, at du måske bliver nødt til at købe dit tøj og tilbehør et andet sted, end du plejer.

Du bliver måske også nødt til at prøve at sætte dit tøj sammen på nye måder, som du ikke er vant til.

Måske er det også en god idé at eksperimentere med nye farver, mønstre og tøjsnit - og det kræver mod og tilvænning de første gange.

Læs også: Hvor modig tør du være?

Forandring eller accept

Hvis du bliver ved med at gå med ønske om at forandre noget ved din stil, og du aldrig handler på ønsket, vil du blive mere og mere utilfreds.

For at undgå at blive utilfreds, bør du afklare overfor dig selv om du vil handle på dit ønske, med de konsekvenser og ændringer, det vil medføre.

Eller om du vil acceptere, at det egentlig er godt nok, sådan som det er.

Læs også: Drop undskyldningerne og få en fed tøjstil

Sådan afklarer du dit ønske

Har du et ønske, som du har gået med i lang tid uden at handle på det, så prøv at stille dig selv disse spørgsmål:

  • Hvad vil du gerne opnå?

  • Hvad vil det betyde for dig at få opfyldt ønsket?

  • Hvad skal der til for at opnå dit ønske?

  • Er du villig til at gøre det, der skal til for at få dit ønske til at gå i opfyldelse?

Når du har besvaret spørgsmålet, er du mere afklaret med, hvad der konkret skal til for at få dit ønske opfyldt.

Du har også gjort op med dig selv, om det er noget, du vil handle på, eller om du vil acceptere, at det er godt nok, som det er.

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1