Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Ja du må gerne have masser af personlighed OG føle dig lækker!

Ja du må gerne have masser af personlighed OG føle dig lækker!

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M om at være modigOm at være modig, stå ved dig selv og turde gå efter det, der betyder noget for dig

For nyligt betroede en kursist sig til mig. 

Hun sagde:"Jeg har en personlighed, som jeg selv synes fylder en del. Derfor nedtoner jeg mit tøj, så jeg ikke larmer for meget".

Dét blev jeg faktisk lidt ked af at høre.
Fordi der er jo ingen regel der dikterer, at du skal have en slags balance i dit udtryk.

Du må gerne have masser af personlighed OG føle dig lækker - samtidig!

Hvornår er "for meget" for meget?

Hvis du har det sådan, at du helst ikke vil skille dig ud, så prøv at stille dig selv disse spørgsmål:

  • Hvem bestemmer, hvornår du er "for meget"?

  • Hvornår ved du, hvor grænsen for "for meget" ligger?

  • "For meget" - i forhold til hvad, egentlig?

  • Er "for meget" det samme, hvis du f.eks. bor i Kalundborg og ikke i Kolding? (eller omvendt)

  • Forestil dig, at du har en mere afdæmpet personlighed. Tror du så, at du vil turde klæde dig lidt mere "vildt"?

Jeg er ikke bedre selv!

Jeg kender selvfølgelig godt baggrunden for, at kursisten sagde som hun gjorde. Jeg har selv været der!

Men hvis du for alvor har lyst til at holde op med at opføre dig, som du tror andre gerne vil have, er dette ikke vejen at gå.

Og jeg kan godt fortælle dig, at gevinsten, når du kommer "over på den anden side" er enorm og så rigeligt opvejer de kampe, du måske bliver nødt til at kæmpe med dig selv og andre på vejen derhen!

Når du tør stå ved dig selv, og din tøjstil afspejler din personlighed, finder du en ro, en selvsikkerhed og en glæde, som vil smitte af på alle områder af dit liv og dine omgivelser.

Læs også: Min personlige rejse

Forandring kræver mod

Det kræver mod at ændre noget så grundlæggende som dit personlige udtryk.
Og det er sjældent, at det bare sker fra det ene øjeblik til det andet.

Forandringen skal ske i et tempo, som du kan følge med i.
Derfor råder jeg også altid til, at forandringen foregår med små ændringer ad gangen, så det ikke bliver for overvældende.

Modige mennesker er ikke anderledes.

Dét med at skille sig ud bunder i en urgammel frygt for at blive udstødt af flokken, fordi så risikerer du at blive spist af en løve!

Derfor er frygten for at skille sig ud en helt naturlig følelse, og det er en helt normal reaktion at blive usikker, når du skal til at prøve noget nyt eller forandre noget i dit liv.

Du risikerer ikke længere livet, hvis du skiller dig ud.

Til gengæld risikerer du at miste dig selv, hvis du ikke tør være dig selv, stå ved dig selv og gå efter det, du længes efter.

Modige mennesker mærker efter, hvad der er vigtigt for dem.
Modige mennesker ser frygten i øjnene.
Modige mennesker handler på trods af frygten, fordi de kan mærke, at det er det rigtige for dem at gøre.

Er du klar til forandring?

Hvordan du kommer i gang med at få den lækre tøjstil, du altid har drømt om, og den gode følelse af at føle dig smart / lækker / dejlig HVER DAG, guider jeg dig til det tempo, der er rigtigt for dig.

Vil du blive klogere på din personlige stil, hvorfor du vælger det tøj og det udtryk, du gør - og hvordan du får overblikket - så vælg et Garderobetjek.

Vi kommer hele vejen rundt om din stil, du finder den røde tråd i dit tøjvalg, og du får øjnene op for alle de muligheder, der gemmer sig i det tøj og tilbehør, du allerede har.

Et garderobetjek varer 2,5 time og koster kr. 2.495,- (inkl. kørsel indtil 50 km. fra Skælskør).

Du er altid velkommen til at kontakte mig, helt uforpligtende, på tlf. 51915403 mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via Kontakt.

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1