Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Hjem
 • Blog
 • Kan du ikke finde din tøj stil - og hvad koster det dig i fejlkøb?

Kan du ikke finde din tøj stil - og hvad koster det dig i fejlkøb?

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M

Dit tøj og stil er helt speciel og unikt for dig.

Hvis du vil undgå endnu en gang at komme hjem med et stykke tøj du

1) enten har næsten magen til i forvejen, eller

2) aldrig får brugt

Så læs med hér:

Har du en unik stil, som er lidt svær at definere?

Jeg havde en kunde, som mente, at lige præcis hun havde en helt personlig tøjstil, som ingen andre havde, og som ikke kunne defineres. Da jeg spurgte hende, hvordan hun så vidste, hvad hun skulle købe, sagde hun, at det vidste hun, når hun så det.

Jeg kiggede i hendes klædeskab og fandt ret hurtigt den røde tråd, som kunden ikke selv kunne se. Da vi senere var ude og shoppe, og jeg uden problemer hurtigt fandt flere styles, som hun var helt vild med, blev hun meget overrasket og mente, at jeg kunne noget helt specielt.

Det kan jeg også.

Du kan lære det

Men den gode nyhed er, at det kan læres!

Som stylecoach har jeg har mødt flere kvinder, som slet ikke mener, at de har nogen stil. Og gang på gang har jeg vist dem, at selvfølgelig har de en stil - de kunne bare ikke selv finde den. De havde så meget tøj, at de ikke kunne se, hvilken stil de havde.

Kan du genkende det?

Har du også RIGTIG meget tøj, men ingen stil? Er du usikker på, hvilken stilkerne du har? Eller har du en stil, men den er bare rigtig svær at definere? 

Find din stilkerne.

Der er en let måde at finde din stilkerne på.

Start med at hente det tøj frem, du har haft på den sidste måneds tid. Det skal være hverdagstøj, for det er dét, der definerer din stilkerne. Hvis du tager dit festtøj med, risikerer du at forvirre dig selv, fordi du nok tit vælger et mere feminint udtryk, når du skal til fest.

Så - find dit hverdagstøj.

Prøv så at lægge det i bunker efter stilart:

 • klassisk
 • feminin
 • enkel
 • boheme
 • afslappet

Er du i tvivl om, hvilket tøj, der hører til hvilken kerne?

Jeg har lavet 6 collager, som viser hvad der karakteriserer hver enkelt kerne.

Du finder collagerne HÉR.

Du kan også læse mere om hver enkelt stilkerne ved at klikke på disse links:

Klassisk stilkerne

Feminin stilkerne

Enkel stilkerne

Boheme stilkerne

Rå stilkerne

Afslappet stilkerne 

Resultatet

Nu skulle du gerne have nogle bunker, hvor én eller to bunker er størst. Hvis du har to bunker, der er ca. lige store, så prøv at forestille dig, at du skal på ferie og kun må vælge den ene bunke: Ville du kunne klare dig med det tøj, der er i den ene bunke? Så er dét din stilkerne!

Din stilkerne bestemmes af, at ca. 80% af dit tøj vil tilhøre denne stilkerne.

Ud fra bunkernes størrelse og "kufferttesten" er du nu ret sikker på, hvad din stilkerne er. 

Og hvad kan du så bruge det til? MASSER!

 • for at undgå dyre fejlkøb, skal det tøj, du køber, tilhøre din stilkerne - med mindre du helt bevidst vælger tøj fra en anden stilkerne for at tilføre kant til det tøj, du allerede har

 • for at du skal føle dig godt tilpas, er det vigtigt, at du altid har et element af din stilkerne på

 • du véd pludselig, hvorfor et stykke tøj får dig til at føle dig skidt tilpas - det er for langt fra din stilkerne! (f.eks. har den rå stilkerne ikke meget lyst til at klæde sig i en storblomstret kjole - med mindre hun lige tager en rå læderjakke ud over)

 • du kan nu helt bevidst sætte dit tøj sammen, så du altid føler dig godt tilpas

 • du kan nu helt bevidst vælge tøj eller tilbehør fra en anden stilkerne for at tilføre kant til dit tøj

 • du får så mange muligheder for at sætte dit tøj sammen på nye måder, fordi du altid véd hvad der skal til, for at du føler dig godt tilpas.
  God fornøjelse med "din nye stil"!

- Og husk at vurdere dette blogindlæg i toppen af indlægget!

 Hvis du tør, så prøv at tælle sammen, hvad det tøj har kostet, som du IKKE bruger....
 Så véd du, hvad der er at spare!

 P.S.: Tilmeld dig mit nyhedsbrev - ved tilmeldingen får du en GRATIS guide om kropsformer og tøjsnit der slanker. Brug tilmeldingsvinduet herunder!

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1