Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Slip tøj frustrationen: Sådan får du en tøjstil, du elsker

Slip tøj frustrationen: Sådan får du en tøjstil, du elsker

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Stylecoach Gitte M TøjfrustrationEr du træt af, at du aldrig kan finde noget at tage på, selvom du har masser af tøj?
Føler du, at din stil er ualmindeligt kedelig? Synes du, at veninderne er meget smartere end dig?
Eller trænger du bare til et frisk pust i din garderobe, din stil og dit liv?

Så er du ikke alene.

Det er fristende at falde for alle de fede forårs styles, som nettet og butikkerne frister med lige nu. Du kan hurtigt få købt en masse tøj og tilbehør, som du tror og håber vil give nyt liv til din garderobe.

Men hvis du køber ind i blinde, risikerer du (endnu engang) at stå med en masse tøj, du alligevel ikke får brugt.

Og som en "kold tyrker" opdager du måske, at din tøj frustration er blevet værre, at du har endnu mindre at tage på (for nu virker dit gamle tøj måske endnu mere kedeligt end før) og din bankkonto er tømt!

Den sikre vej til at undgå tøj frustration: Kend din stil!

Der er kun 1 måde at undgå tøjfrustrationen på: Du bliver nødt til at finde ud af, hvad din personlige stil er. Kun på den måde er du sikker på at få købt tøj, som du elsker at have på, og som du derfor får brugt!

Den dyre og tidskrævende metode: "Gør-det-selv"

Du kan selv gå på opdagelse og prøve at finde din stil ved at købe en masse forskelligt og så prøve dig frem. Det kan dog hurtigt ende med at koste dig temmelig mange penge i fejlkøb.

Du kan også selv lave en grundig gennemgang af din garderobe, hvor du får sorteret alt det tøj fra, du aldrig bruger. Metoden er god, men kan godt være temmelig tidskrævende.

Du får opskriften på, hvordan du gør, lige hér:

Stylecoach Gitte M oprydning

Du kan læse meget mere om oprydning i din garderobe hér:

Trænger din garderobe til en makeover? Sådan gør du!

Den lidt billigere metode, hvor du måske er heldig

Flere butikker tilbyder individuel hjælp til styling af dit tøj. Desværre er der ikke noget, der hedder "gratis hjælp", heller ikke selv om butikken reklamerer med det. Enten forventer butikken, at du køber noget, eller også er udgiften til vejledning lagt oven i priserne på deres tøj.

Ulempen er også, at du er "bundet" til den stil, der findes i butikken. Du bliver derfor ikke præsenteret for alle de muligheder du har - og måske ender du derfor alligevel med en stil, som ikke helt er dig.

Den bedste, billigste og hurtigste metode - også selvom du umiddelbart ikke synes, at det virker sådan!

Har du bestemt dig for, at du én gang for alle vil slippe tøj frustrationen, så er den bedste og hurtigste metode - og også den billigste på længere sigt - at få hjælp fra en uafhængig stylist / stylecoach. F.eks. mig 😉

Stylecoach Gitte M

Umiddelbart kan det lyde dyrt f.eks. at få et garderobetjek til kr. 2.495,- eller en shoppingtur til kr. 1.995,-.
Men din fordel er, at jeg er uafhængig af at skulle reklamere for en bestemt butik eller bestemte tøj mærker. Du kan være sikker på, at jeg tager udgangspunkt i din helt egen personlige stil, når jeg rådgiver dig, og du behøver ikke at købe noget.

Samtidig får du en målrettet vejledning, der hjælper dig ud af de mange faldgruber og tvivlsspørgsmål, som typisk opstår, når du rydder op i din garderobe eller er ude at shoppe.

Personlig rådgivning giver dig muligheden for at finde ind til din helt personlige tøjstil og blive klogere på præcis hvilke tøjsnit, der klæder dig.

Så du kan slippe tøjfrustrationen og få en tøjstil du elsker: Nemlig lige præcis den tøj stil, som klæder dig og som du føler dig godt tilpas i.

Er du klar til at slippe tøjfrustrationen?

Så er jeg klar til at hjælpe dig!

Skriv eller ring helt uforpligtende, så tager vi en snak om, hvad der vil gøre den største forskel for dig.

Stylecoach Gitte M kontakt

Mange forårs hilsner fra stylecoach Gitte M

Gitte M få 15 minutters gratis rådgivning

P.S.: Du kan altid få 15 min. gratis rådgivning via telefon eller Skype.

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1