Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Hjem
  • Blog
  • Start din forvandling hér: Find din stil kerne, del 1: Afslappet kerne

Start din forvandling hér: Find din stil kerne, del 1: Afslappet kerne

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Er du træt af altid at komme hjem med noget tøj, der ligner dét, du har i forvejen?

Vil du også gerne være hende dér, alle taler om har så flot en stil?

Kort sagt: Er du klar til forandring?

Det første, du skal gøre, er at finde din stilkerne.

De 6 stilkerner er udviklet af Tini Owild fra Stylewise Academy, dér hvor jeg har taget min uddannelse som stylecoach.

Hvis du ikke kender din stilkerne, véd du heller ikke, hvorfor noget tøj fungerer, og andet ikke gør.

Så - Hvilken stilkerne er du? 

Måske er du AFSLAPPET stilkerne. 

Har du afslappet stilkerne, er det vigtigt for dig, at tøjet er til at bevæge sig i. Det må ikke sidde for stramt, og det er kendetegnet ved, at det er behageligt at have på, blødt og gerne med stretch.

Der er ikke mange detaljer i dit tøj, og der er typisk heller ikke mange farver - mest sort, blå, hvid, og måske armygrøn.

Du bruger nok heller ikke mange smykker, fordi du hurtigt føler dig for pyntet. Du har også afslappet stilkerne, hvis din garderobe er præget af sports inspireret tøj. 

Her har jeg lavet en collage af tøj og tilbehør, som dig med afslappet kerne sikkert vil kunne lide:Afslappet stilkerne gittem styling

Derfor er det vigtigt at kende din stilkerne 

Hvis du skal føle dig godt tilpas, skal der altid være mindst 1 element af den afslappede kerne i dit outfit.

Måske har du en blazerjakke hængende, som du aldrig har fået brugt, fordi du synes, at den er for "pæn".

Men du kan sagtens bruge blazerjakken alligevel!

Prøv at tage dine løse boyfriend jeans og en t-shirt til blazerjakken.

Eller sæt blazerjakken til din strikkjole.

Så vil du straks få følelsen af, at du befinder dig godt - for nu har du et element af din kerne på! 

Hvad kan du bruge det til?

Brug din viden om, at du har afslappet stilkerne, til at sætte kant og personlighed til dit tøj. Når du altid har et element af din kerne på, kan du frit sætte tøj sammen fra andre kerner:

Sæt f.eks. en oversize strik til et klassisk pencilskirt.

Eller sæt et par feminine sko til dine sweatpants og t-shirt.

Der er masser af muligheder - prøv dig frem og se, hvordan du lige pludselig får mange flere muligheder for at udnytte din garderobe! 

- Er du usikker på, hvordan du finder din stilkerne, så læs dette blogindlæg, der fortæller dig hvordan. 

Mere hjælp til din tøjstil

Vil du læse mere om stilkerner, så er der masser at inspiration at finde hér: De 6 stilkerner.

Og har du fået lyst til at få hjælp til at forvandle din måske lidt triste hverdags tøj stil med en stil, der er DIG - så kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller hér:

Stylecoach Gitte M Kontakt Gitte M

 

 

 

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Mini kurser i FOF

FOF kurser 2019:

Slagelse, Næstved, Køge, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Vejle, Esbjerg.

AOF kurser 2019:

Holbæk, Odsherred.

Du finder datoer og steder hér: Sådan finder du din personlige stil
og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1