Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Blog

Undgå tøjkriser: Sådan opbygger du din basisgarderobe

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

De 5 elementer til opbygning din basisgarderobeEr du blevet tøjblind?

Du kender din garderobe. Du har selv købt alt tøjet, skoene og tilbehøret. Du ser på den hver dag.
- men kender du din garderobe?

Er din garderobe spændende?
Kan alt dit tøj sættes sammen på masser af forskellige måder?
Får du brugt alt dit tøj jævnligt?

Hvis ikke, så læs videre!

Læs mere ...

Udskriv E-mail

7 små fif, som ændrer hele dit udtryk

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

7 små fif, som ændrer hele dit udtrykDe små fif, der får dig til at spærre øjnene op!

"Bukser og sko skal have samme farve, så ser benene længere ud!"

Dét var, hvad Marianne først og fremmest fik ud af "Senior med Stil" på Højskolen Marielyst, hvor jeg underviste.

Ligesom der gik et gisp gennem hele salen, da Mette under modeshowet viste forskellen, fra hun havde en lang skjorte uden på bukserne, til hun stoppede skjorten ned foran i bukserne - hun fik pludselig virkelig lange ben!

Overraskelsen var også hørbar, da jeg fortalte, hvordan bare det at skifte fra sorte sandaler til beige sandaler kan føje 10 cm. til din benlængde.

Det er faktisk essensen af min rådgivning: Du behøver ikke at skifte hele din garderobe ud eller ligne en fotomodel, fordi det er de små fif, der kan ændre hele dit udtryk!

Læs mere ...

Udskriv E-mail

Tøjkrise? Sådan vælger du det helt rigtige outfit

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

SelvsikkerDu kan ikke gætte dig til, hvad andre har på!

For nyligt talte jeg med en kvinde, som fortalte om sidste gang, hun følte sig "forkert" klædt på.

Det var til et bryllup.

Et bryllup. Selvfølgelig tog hun festtøj på, i det her tilfælde en flot kjole. Hun følte sig godt tilpas, smart og feminin. Men da hun kom til brylluppet, opdagede hun, at de fleste andre gæster var kommet i hverdagstøj.

Feststemning var der ikke meget af...

Og hun havde gættet forkert om, hvad de andre havde på!

(- lige i dét her tilfælde burde værterne nok have skrevet på invitationen, at påklædningen skulle være uformel...)

Læs mere ...

Udskriv E-mail

Alt er tilladt, men disse 3 trends hitter i den nye sæson

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Den gule farve er overalt til efterår og vinterEr du klar til en ny sæson?

Jeg ELSKER sommer - så udsigten til en ny sæson med regn, rusk og kulde er mildest talt ikke lige dét, jeg ønsker mig.

Men dét er jo én af de ting, jeg ikke kan gøre noget ved.

Det, jeg KAN gøre noget ved, er mit humør. Der er masser af ting, der gør mig glad: Sport, familien, gode bøger - og så selvfølgelig at klæde mig pænt på hver dag, og gøre mig umage med mit udtryk.

Det kan du også, og her er lidt tips til, hvad der kan give din efterårs garderobe et frisk pust!

Læs mere ...

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

FOF kurser efterår 2019:

Hvalsø, Ishøj, Vordingborg, Haslev, Kolding, Vejen, Esbjerg, Horsens.

Læs mere om FOF kurserhe hér: Sådan finder du din personlige stil

og hér: Tøjsnit og kropsformer – sådan får du tøjet til at sidde perfekt!

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1