Accessories? Hvordan bruger du dem - eller det gør du ikke?

Véd du aldrig helt, om du skal bruge tørklæde, smykker - eller måske en hat for at fuldende dit outfit? Lær at bruge accessories/tilbehør og lad dem være dét ekstra, der gør netop DIN stil spændende og individuel. På Styling kurset får du alle de gode tricks til at få gang i dit tilbehør. Læs mere om kurset her (klik)

Amanda

Amanda er ude at spise med veninderne, og synes at HUN er den af dem, der ser bedst ud og har den lækreste tøjstil. Vil du have samme følelse som Amanda?
√ JA TAK - jeg vil også blive lækker med en MAKEOVER. Det koster fra kr. 6.995,- og så føler jeg mig som en stjerne! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anette

Anette er ude og ose med veninden og viser, hvordan hun giver tøjet kant ved lige at tilføje et tørklæde, en taske eller et bælte. Vil du have samme følelse som Anette? 
√ JA TAK - jeg vil også lære de gode tricks på en WORKSHOP. Det koster kun kr. 3.495,- (max. 12 deltagere) - og så prøver vi allesammen at bruge de gode tips og tricks til at blive lækker. Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Annemette

Annemette føler sig som festens midtpunkt. Det er ellers kun 2 dage siden, hun ikke anede, hvad hun skulle tage på til festen. Hvad er der sket? Annemette har fået en shoppingtur! Vil du have samme følelse som Annemette?
√ JA TAK - jeg vil også købe det HELT RIGTIGE outfit på en SHOPPINGTUR. Det koster kun kr. 2.495,- og så kan jeg også bruge tøjet efter festen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brede hofter, store bryster - eller lige op og ned?

Har du også svært ved at finde ud af, hvad der egentlig klæder lige præcis din kropstype? Og hvad du skal gøre, for at fremhæve dine bedste sider? Kom på styling kursus og lær om tøjsnit og kropsformer - læs mere om kurset i Skælskør her (klik)

Christina

Christina ser sig i spejlet: "Hold op, hvor er jeg lækker - og jeg har endda bare mit eget tøj på!" tænker hun! Hvad er der sket? Christina har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Christina?
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og så kan jeg endelig få gang i mine fejlkøb! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dorte

Dorte har sit eget firma - og hver gang hun er på besøg hos en mulig kunde, får hun en aftale med hjem! Hun føler sig godt tilpas, kompetent og selvsikker. Hvad er der sket? Dorte har fået en Stilguide! Vil du have samme følelse som Dorte?
√ JA TAK - jeg vil gerne blive fortrolig med min stil og mit udtryk med en Stilguide. Det koster kun kr. 1.795,- og så er jeg SIKKER på at udstrålingen er i top! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Find din stil og få ro i maven

Er du træt af, at du ikke får taget dig sammen til at smide dit gamle tøj ud (for du kunne MÅSKE få brug for det en dag)?  Lær at være realistisk om din stil, og hvordan du får ryddet ud i din garderobe. 

Kom på Styling kursus og få en "ny" garderobe! Læs og tilmeld dig hér (klik)

Hvad er det hun kan, din altid smarte veninde?

Måske véd hun det ikke engang selv. Hun gør det bare.
Men det kan læres - også af dig!
Kom på Styling kursus og få alle de gode tips til en lækker stil!
Tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lise

Lises veninder sidder og spiser frokost - men i dag taler alle om, hvilke farver de skal prøve og hvor lidt der skal til for at ændre udtryk. Hvad er der sket? Veninderne har været til venindeaften! Vil du have samme følelse som Lise og hendes veninder? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med en VENINDEAFTEN. Det koster kun 3.495,-. Der er plads til 12 deltagere - og så kan vi blive lækre sammen! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sofie

Sofie synes faktisk, at hendes eller uoverskuelige garderobe pludselig er fuld af lækkert tøj, som kan sættes sammen på mange forskellige måder. Hvad er der sket?
Sofie har fået et garderobetjek! Vil du have samme følelse som Sofie? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips til, hvordan jeg bliver lækker med et GARDEROBETJEK. Det koster kun kr. 2.795,- og sparer mig for at købe nyt tøj foreløbigt! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styling kursus: Find din stil og vink farvel til fejlkøb

Er du træt af, at du ikke kan finde din stil? Gider du ikke shoppe mere, for du kan alligevel aldrig findet noget, du bliver glad for?

Så kom på styling kursus hos Gitte M! Du finder beskrivelsen her (klik)

Susanne

Susanne spørger veninden, om de ikke skal gå ud og shoppe sammen? Hvad, sagde veninden. Du hader da at shoppe! Nej, ikke mere! siger Susanne. Vil du have samme følelse som Susanne? 
√ JA TAK - jeg vil også have tips fra MIN PERSONLIGE STYLECOACH. Jeg vælger selv: 30 min koster kun kr. 495,- og 1 time koster kun kr. 795,- og så synes jeg også pludselig, at det er sjovt at shoppe! Jeg skriver straks til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!
    Ring på tlf. 51 91 54 03 i dag og få en garderobe, der matcher din personlighed!

Tøjsnit og kropsformer mini kursus FOF

Stylecoach Gitte M Tøjsnit og kropsformer

Har du svært ved at finde tøj, der passer dig ordentligt?

Vil du gerne undgå tøjkriser og fejlkøb?

Er du træt af at lede efter "det helt rigtige"?

Lær at klæde dig efter din kropstype, fremhæv dine fortrin og bliv med det samme lidt gladere for din krop.

Når du har gennmført kurset, kan du finde den helt rigtige kjole, jakke, bukser eller nederdel.

Du ved, hvordan du undgår at føle, at det er din krop, der er noget galt med.

Du kender de små styling tricks, som får dig til at se stilig og smart ud, og du har fået et meget mere positivt syn på din krop!

Du finder datoer, steder og links til tilmelding nederst på siden!

OBS! Dette kursus giver dig redskaber til at klæde dig efter din kropstype. Det er ikke et kursus, hvor du modtager personlig styling eller får individuel rådgivning.

Lær din kropsform at kende og accepter, at du ikke er perfekt!

Nej, det er ikke din krop, der er noget galt med, hvis tøjet ikke sidder godt!
Hvis du har prøvet at stå i en forretning og prøve tøj og har følt, at det ikke rigtig sad, som det skulle, selvom det havde den rigtige størrelse og du synes, at det var pænt - så er du ikke alene!

På dette kursus får du redskaber til at lære din kropsform at kende, og at udnytte de fortrin, du har.

Der er masser af glæde og energi at hente i at kende din kropsform, fordi du på forhånd kan udse dig det tøj, som med stor sandsynlighed vil klæde dig.

Du vil også få større indsigt i, hvorfor der er noget tøj i din garderobe, du ikke kan få til at fungere, og hvorfor andet bare sidder helt perfekt!

Susanne skrev:

★★★★★★★★★★
En rigtig sjov og positiv aften. Det var så meget ok og en stor hjælp.
Din store faglige viden var specielt godt.
Du er en super dejlig person.

Ina skrev:

Jeg har fået idéer til at kigge efter tøjsnit, når jeg shopper, og jeg har fået mod på nye idéer til min tøjstil.
Til Gitte: Du er meget nede på jorden og god til at vejlede.

Det sker der på kurset:

1. kursusaften

Aftenen starter med en introduktion til de 4 kropsformer og udvalgte kropslige karakteristika.

Prøv at definere din egen kropsform:

  • Er der noget, du skal tage hensyn til?
  • Er der noget, du gerne vil fremhæve eller skjule?
  • Hvor tilfreds er du med din krop?

Vi taler om de små ting, du selv kan gøre for at få dit tøj til at sidde bedre.

Opgave til næste kursusaften: Del det tøj, du har i din garderobe, op i tøj, der passer og som du kan lide, og tøj som du ikke kan få til at fungere.

2. kursusaften

Vi taler om, hvad det har givet dig at få overblik over, hvilket tøj i din garderobe, der passer dig bedst, og hvad der karakteriserer tøjet.

Du får mulighed for præcist at få styr på:

  • Hvad du med fordel kan fremhæve
  • Hvilke tøjsnit der passer dig bedst
  • Hvad du skal være mere forsigtig med
  • Hvordan du får dit tøj til at sidde perfekt

Hvis der er tid til overs, bruger vi den på at se på eventuelle fejlkøb, du har med.

Meld dig til - og start din forandring i dag!

Er du træt af frustrationen ved at stå i et prøverum med 7 stykker tøj, du ser helt forkert ud i?

Vil du vide, hvad der skal til, for at dit tøj kommer til at sidde perfekt?

Så meld dig til FOF kurset "Tøjsnit og kropsformer - sådan får du tøjet til at sidde perfekt".

Pernille skrev: 

Jeg synes, at kurset var rigtig godt.
Jeg kan mærke, at jeg er blevet mere modig og ville turde eksperimentere mere.
Det er en god trædesten for min vej til at finde min egen stil.
Jeg har fået mod på at prøve mere.

Charlotte skrev:

Det var et super fint kursus - spot on!
Jeg fik rigtig gode idéer og vil tænke over, hvad jeg gør.
En hyggelig oplevelse.

 

JYLLAND 2020

Kursus i Esbjerg

Dato: Onsdag den 11. marts 2020 kl. 18.30-21-15 og onsdag den 18. marts 2020 kl. 18.30-21.15.

Sted: FOF´s lokaler, Kongensgade 70, 6700 Esbjerg.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Har du spørgsmål til indholdet af kurserne, er du velkommen til at kontakte mig hér:

Kontakt Gitte M

Har du spørgsmål til det praktiske omkring kurserne, skal du henvende dig til den lokale FOF afdeling, hvor kurset afholdes (klik på den grønne knap under det kursus, du er interesseret i).

Kunne du tænke dig at komme i gang med at finde din personlige stil - og vide, hvorfor du vælger præcis dét tøj, du gør?

Så meld dig til mit andet FOF kursus: Udstråling, selvtillid og livsglæde: Sådan finder du din personlige stil.

Kurset er det perfekte udgangspunkt for dig, der er træt af tøjkriser, stil stress og fejlkøb.
Find ind til din personlige stil, få overblik over din garderobe og få tips og tricks til at føle dig mere lækker hver dag.

Du finder alle oplysninger om kurset, tid og sted hér: Sådan finder du din personlige stil mini kursus FOF.

 

Udskriv E-mail

Arrangementer

Kurser og foredrag

14.-19. september 2020: "Senior med stil" ugekursus på Højskolen Marielyst.

FOF kurser efterår 2020:

KoldingVejen, Esbjerg.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får: ► GRATIS e-guide om tøjsnit ► GRATIS e-bog: 5 trin til din nye stil ► 15 min. gratis rådgivning
Please wait

Kontakt

Stylecoach Gitte M
v/ Gitte M. Jensen
Glænøvej 361 · 4230 Skælskør
Tlf.: 51 91 54 03
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Skype: gitte.jensen74

Swirl1

Popup nyhedsbrev